مرتضی پوریا روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر اطلاعات ۲۱ هزار خانوار نیازمندا در سیستم جامع شبکههای مردمی(مراکز نیکوکاری) استان ثبت شده و ۶ هزار نیازمند دیگر نیز از طریق این مرکز شناسایی شده اند.
وی افزود: این مراکز از طریق مساعدتهای خیران و نیکوکاران بدلیل اعتماد و شفافیت عملکرد، در سرفصلهایی همانند امور فرهنگی، بهداشت و درمان، جهیزیه و تامین معیشت فعالیت دارند.
رییس اداره هماهنگی موسسات خیریه و تشکلهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان از دیگر برنامههای در حال پیگیری این مراکز را، در اختیار گذاشتن سیستم جامع شبکههای مردمی بصورت رایگان به موسسات خیریه همسو و متقاضی با هدف رعایت عدالت اجتماعی و جلوگیری از موازی کاری اعلام کرد.
وی با بیان اینکه تاکنون سه موسسه خیریه در شهرستانهای سنندج و بانه در سامانه یاد شده ثبت و کد کاربری دریافت کردهاند، گفت: مراکز نیکوکاری استان با عناوین محله ای/ مشارکتی، تخصصی فرهنگی، اشتغال و کارآفرینی و زکات بر اساس نوع نیازهای مددجویان در حال فعالیت هستند.
جمعاوری کمک ۲۲۰ میلیارد ریالی
پوریا در ادامه با اشاره به اینکه جمعآوری ۲۲۰ میلیارد ریال کمک از طریق مراکز نیکوکاری، اظهار داشت: این میزان کمک از طریق ۱۲۹ مرکز نیکوکاری فعال در استان برای نیازمندان و مددجویان زیرپوشش این نهاد جمعآوری شده است.
وی افزود: ۵۰ میلیارد ریال از این کمکها نقدی، ۱۷۰ میلیارد ریال کالا و ۱۹۰ میلیون ریال نیز در قالب خدمات و تخفیفات به به نیازمندان بوده است و از طریق این مراکز در میان نیازمندان واقعی توزیع شده است.
رییس اداره هماهنگی موسسات خیریه و تشکلهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان هدف از راهاندزی مراکز نیکوکاری را شناسایی نیازمندان و جمع آوری کمک های نیکوکاران برای اهدا به خانوادههای نیازمند اعلام کرد
بیش از ۷۰ هزار خانوار کردستانی زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند و از خدمات و حمایتهای این نهاد در استان بهره مند هستند.