کرمان - ایرنا - مدیران عالی استان کرمان روز یکشنبه اتحاد و همبستگی خود را باهدف تلاش برای توسعه استان با اقامه نماز وحدت و همدلی متجلی کردند.

به گزارش ایرنا نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان، استاندار، مدیرکل کمیته امداد و جمعی از مدیران کل و کارکنان دستگاه های اجرایی ظهر امروز با حضور در محوطه باز کمیته امداد امام خمینی (ره) با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و اقامه نماز وحدت و همدلی، اتحاد خود را به این شکل نشان دادند.

همچنین بر اساس مصوبه شورای اقامه نماز استان کرمان مقرر شد هرماه به میزبانی یکی از ادارات کرمان نماز وحدت و همدلی با حضور مسئولان اقامه شود و نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمان نیز مباحث اخلاقی را برای مدیران مطرح کند.

آیین نماز وحدت که با ابتکار شورای اقامه نماز استان کرمان اجرایی شده، به باور این مسئولان فصل جدیدی از تلاش و همراهی برای تحقق بیش از پیش توسعه استان رقم خواهد شد

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان در آیین اقامه نماز وحدت ضمن تقدیر از حضور مسئولان در این آیین با بیان اینکه نخستین برنامه ابتکاری ستاد اقامه نماز این استان، نماز وحدت بود که به میزبانی کمیته امداد برپا شد گفت: کمیته امداد اولین نهادی است که پس از پیروزی انقلاب توسط امام راحل تأسیس شد.

یحیی صادقی خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت نماز جماعت از ابتدای شیوع ویروس کرونا با توجه به محدودیت‌های ایجاد شده به‌ منظور رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، سعی شد نماز جماعت در فضای باز برگزار شود.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین رکن عبادی روزمره همه ما بحث نماز است اظهار داشت: شاید توفیقاتی که در مجموعه کمیته امداد ایجاد شده دلیل آن اهتمام به برگزاری نماز جماعت در اول وقت است.

صادقی افزود: امروز کمیته امداد به‌ عنوان نخستین دستگاه اجرایی است که نماز وحدت در آن اقامه می‌شود و ان‌شاالله اقامه این نماز همدلی‌ها را بیشتر کند و تلاشمان برای حل مشکلات مردم و جامعه بیشتر شود.

امام جمعه کرمان نیز در آیین نماز وحدت به میزبانی کمیته امداد استان که با حضور مسئولین برگزار شد؛ به ترجمه و شرح دو فراز نخست حکمت ۱۲۳ نهج البلاغه پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی با بیان اینکه خودبزرگ بینی یا تکبر گناه محسوب می شود گفت: افرادی که خود را کوچک می بینند و خود را حساب نمی کنند نیز گناه می کنند.

امام جمعه کرمان با اشاره به اینکه تکبر زیرمجموعه هایی دارد که یکی کبر و خودبزرگ بینی است تصریح کرد: کبر نیز دارای سه شاخه و شامل بزرگ دانستن خود، بزرگ دیدن صفات و بزرگ دانستن اعمال است که از آن به ترتیب تعبیر به کبر، غرور و عُجب می شود و هر سه را تکبر گویند.

وی با تأکید بر اینکه از نظر اخلاقی سعی همه انبیا برای نگه داشتن انسان در نقطه اعتدال بوده است گفت: ۲ طرف جاده تربیت نفس و خودسازی، افراط و تفریط است که هر دو خطرناک و انحراف است لذا انسان برای خارج نشدن از خط تعادل باید خودش را کوچک بداند و نیازش را فقط با خدای خودش حل کند.

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی بیان کرد: شیطان انسان را دچار ۲ وسوسه بزرگ می کند که یکی خودکم بینی و دیگری بزرگ بینی است لذا باید تعادل را در این مهم رعایت کرد.

امام جمعه کرمان با استناد به فرازهایی از حکمت نهج البلاغه خاطرنشان کرد: مسئولیت انسان باید پاک و قابل دفاع در پیشگاه خدا باشد زیرا گاهی جو غیر واقعی است و ما حریف هجمه ها نمی شویم اما یکی از معیارهای کسب، مسئولیت و مأموریت پاک این است که مسئول بر دل ها حکومت کند نه اینکه همه علیه او باشند.

وی تأکید کرد: مدیر اسلامی باید در حوزه مأموریت خود به گونه ای حرکت کند که خدا بیشتر در ذهن بیاید و خدا را ناظر و حاضر کار خود بداند.