بندرعباس- ایرنا- تفاهم نامه توسعه رشته مهارتی هنر فرش شاخه کار دانش هرمزگان در هشت ماده با حضور رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت و مدیرکل آموزش و پرورش استان به امضاء رسید.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان روز یکشنبه در مراسم امضای این تفاهم نامه گفت: صنعت فرش در استان رو به فراموشی است و امروز با وجود ظرفیت‌های موجود باید زمینه رونق صنعت فرش را در این منطقه و بازارهای هدف صادراتی ایجاد نمائیم . 
خلیل قاسمی از طراحی و نقشه فرش مختص هرمزگان خبر داد و افزود: بافندگان هرمزگانی با همکاری دانشگاهیان طراحی نقشه فرش مختص این استان را به مرکز ملی فرش ارائه و بزودی شاهد بافت نقشه بومی در صنعت فرش استان خواهیم بود. 
وی بیان داشت: باتوجه به توسعه صنعت نفت و گاز و ایجاد صنایع پایین دستی در شرق هرمزگان، نیاز است آموزش و مهارت لازم نیز در این بخش توسط آموزش و پرورش  و مراکز عالی دیده شود. 
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهارداشت: یکی از ظرفیت‌هایی که می تواند در زمینه اشتغالزایی جوانان استان موثر باشد، توسعه رشته های مهارتی است.
وی یادآورشد: در استان هرمزگان نزدیک به ۵ هزار بافنده فرش دستباف به ویژه در شهرستان های بندرعباس، حاجی آباد، میناب و بشاگرد مشغول به فعالیت می باشند.

  مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان نیز توسعه رشته های مهارتی در استان را به فال نیک گرفت و اظهارداشت: دانش آموزان استان که رشته های مهارتی را آموزش می بینند، می تواند آینده شغلی خود را تامین کنند.
ایرج بیت اللهی افزود: آموزش وپرورش هرمزگان این آمادگی را دارد که با توجه به نیاز صنایع و معادن و دیگر رشته های مورد نیاز، مهارت‌های لازم را در آموزش متوسطه پس از ظرفیت و استعدادیابی دانش آموزان و احصای آن‌، آموزش دهد.
وی با اشاره به مهارت آموزی دانش آموزان توام با دانش اظهار داشت: هنگامی که مهارت آموزی در فرآیند رسمی آموزشی قرار گرفته باشد، می تواند زمینه ای برای ایجاد انگیزه برای سایرین باشد.
مدیرکل آموزش وپرورش هرمزگان اظهارداشت: دانش آموزانی که رشته های مهارتی را آموزش می بیند، آینده شغلی آن‌ها براساس آموزش و مهارت دیده شده تامین می شود.