حسین بانک، روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: حدود سه هزار و ۶۰۰ موسسه تشخیصی و مراکز درمانی شامل مطب، آزمایشگاه، تصویربرداری، داروخانه، بیمارستان و درمانگاه با این بیمه قرارداد دارند و بطور میانگین ماهیانه مبلغ ۸۰ میلیارد تومان بابت هزینه درمان بیمهشدگان به موسسات طرف قرارداد میپردازد.
وی با بیاناینکه شایان ذکر است تعدادی از موسسات با استقرار طرح نسخه الکترونیک و در ابتدای شروع طرح ریزش داشتند که در زمان حاضر با گذشت زمان مجدد اقدام به امضای قرارداد با بیمه سلامت میکنند، ادامه داد: یک میلیون و ۳۶۵ هزار نفر از جمعیت استان در پنج صندوق کارکنان دولت، سایر اقشار، روستاییان، شهرنشینان و ایرانیان بصورت فعال زیرپوشش بیمه سلامت هستند.
به گفته وی،۴۵۰ هزار نفر بیمهشده غیرفعال بیمه سلامت نیز میتوانند با مراجعه به سامانه شهروندی بیمه سلامت به آدرس bimehsalamatiranian.ir نسبت به تمدید اعتبار بیمه خود اقدام کنند.
مدیرکل بیمه سلامت اصفهان اظهار داشت: سهم این بیمه در پوشش خدمات بیمه پایه در هزینههای سرپایی ۷۰ درصد و هزینههای بستری ۹۰ درصد تعرفه دولتی است، همچنین پنج هزار و ۱۰۰ خدمت، ۲ هزار و ۴۰۰ قلم دارو و ۵۰ هزار قلم تجهیزات زیر پوشش تعهدات سازمان بیمه سلامت قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: شفافیت حداکثری، ارائه سریع خدمات، پیادهسازی قوانین و مقررات بالادستی و صرفه جویی در وقت و هزینهها بعنوان یکی از توقعات به حق مردم، ارائه دهندگان خدمت و کل نظام کشور است که این موارد در زمان ویزیت سرپایی بیماران تنها از طریق نسخه نویسی الکترونیک محقق میشود.
بانک یادآور شد: طرح ملی استقرار نسخه الکترونیک با هماهنگی و جلب مشارکت پزشکان، نظام پزشکی، انجمنهای علمی و وزارت بهداشت تنظیم و بر اساس یک جدول زمان بندی از سال ۹۹ در کشور در حال اجرا و گسترش است.
وی بیان کرد: استقرار این نظام بعنوان یکی از بارزترین مصادیق پرونده الکترونیک سلامت است که با پیادهسازی کامل آن کام مردم شیرین خواهد شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با بیان اینکه بطور تقریبی بیشتر کُد خدمات درمانی در تعهد این سازمان است، گفت: بیشتر خدمات پزشکان در مطب و درمانگاه های سرپایی، خدمت دندانپزشکی، خدمات تصویربرداری، خدمات آزمایش و خدمات بستری در تعهد بیمه سلامت استان است.
وی افزود: سامانه خدمات غیرحضوری سازمان بیمه سلامت(سامانه شهروندی) https//eservices.ihio.gov.ir/esc است که بیمه شدگان میتوانند با وارد کردن کُد ملی و شماره تلفن همراه خود وارد این سامانه شده و از امکانات و خدمات آن شامل تمدید اعتبار بیمه، جستجو مراکز درمانی، مشاهده اطلاعات هویتی و درمانی، کد رهگیری نسخه الکترونیک و مشاهده کلیه نسخ که به صورت الکترونیک تجویز شدهاند، استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، از حدود ۴۰ میلیون زیر پوشش بیمه سلامت همگانی در کشور، یک میلیون و ۵۵۰ هزار نفر آن در اصفهان است که از این تعداد حدود ۴۰۰ هزار نفر کارمندان دولت، ۴۳۰ هزار نفر بیمه سلامت همگانی، ۱۷ هزار بیمه شده بیمه ایرانیان و حدود ۵۵۰ هزار نفر بیمهشده روستایی و از سایر اقشار حدود ۹۰ هزار تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند.
سه هزار و ۶۰۰ موسسه در اصفهان طرف قرارداد اداره کل بیمه سلامت هستند که این استان پس از تهران به لحاظ تعداد، بیشترین مراکز طرف قرارداد را در کشور دارد.
یک میلیون و ۶۷۰ هزار بیمه شده زیر پوشش بیمه سلامت استان قرار دارند که ۶۷۰ هزار نفر از این تعداد بیمه روستایی هستند.