دکتر محمد گران روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : عدم مراجعه این افراد در حالی است که به اندازه کافی در زمینه ضرورت تزریق واکسن کرونا اطلاع رسانی شده و حتی برای بخشی از آنان پیامک برای مراجعه جهت دریافت واکسن ارسال شده است.
وی گفت : از شهروندان واجد شرایطی که تاکنون نسبت به دریافت دز نخست واکسن کرونا اقدام نکرده اند ، درخواست می شود تا برای حفظ سلامتی خود و دیگر شهروندان به مراکز واکسیناسیون مراجعه و واکسن تزریق کنند چرا که واکسیناسیون مرگ و میر را کاهش داده و بستری را هم به صفر می رساند.
این مسئول با اعلام اینکه برای اقناع سازی مردم مراقبین سلامت در حال ارسال پیامک به واکسن نزده ها هستند، افزود : تا زمانی که حداقل بالای ۹۵ درصد از جمعیت هدف شهرستان علیه کرونا واکسینه نشوند ما هر روز شاهد بستری بیماران کرونایی در بیمارستان ها خواهیم بود.
رئیس شبکه بهداشت قائمشهر از جریمه برای افراد واکسن گریز خبر داد و گفت : همچنین از افرادی که نسبت به تزریق هر دو نوبت واکسن خود اقدام کرده اند می خواهیم تا نسبت به دریافت کارت واکسیناسیون خود اقدام کنند چرا که داشتن این کارت باعث می شود تا محدودیت های کرونایی برداشته شود.
دکتر گران با بیان اینکه از ابتدای طرح ملی واکسیناسیون تاکنون ۳۵۱ هزار و ۵۹۵ دز واکسن در شهرستان قائمشهر تزریق شده است، افزود : از این تعداد ۲۰۹ هزار و ۸۳۹ دز مربوط به نوبت اول و ۱۴۱ هزار و ۷۵۶ دز مربوط به نوبت دوم بوده است.
وی میزان تزریق نوبت اول واکسن کرونا به جمعیت گروه هدف شهرستان را ۸۱.۶ درصد و دو نوبت را ۵۴.۱ درصد اعلام کرد.
رئیس شبکه بهداشت قائمشهر همچنین با اعلام این که تنها حدود ۳۵ درصد از جمعیت شهرستان پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند، هشدار داد : تا زمانی که پروتکل های بهداشتی توسط شهروندان رعایت نشود ما هر روز شاهد بستری بیماران کرونایی در بیمارستان های قائمشهر خواهیم بود.
وی افزود : هم اکنون ۴۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های قائمشهر بستری هستند که از این تعداد ۱۲ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته بستری و ۱۲ نفر هم در این مدت با بهبودی نسبی ترخیص شدند.
دکتر گران با اعلام اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۳ بیمار سرپایی به بیمارستان های قائمشهر مراجعه کردند ، گفت : آمار مراجعه سرپایی بیماران در روز هشتم آبان ماه ۹۹ نفر بود که نشانگر روند افزایشی آمار ابتلا و بستری در شهرستان است.