به گزارش خبرنگار گروه آموزش ایرنا اکبر نصراللهی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه آموزش ایرنا اظهار داشت: اگر دانشگاه ها، رسانهها و مراکز علمی نسبت به این مشکل عظیم حساس نباشند، دیگران را هم حساس نکنند و از مسئولان مطالبه نکنند، تبعات این ابربحران در آینده برای ایران بسیار زیاد و غیرقابل جبران خواهد بود.
وی اضافه کرد: دانشگاه ها در شناخت و شناساندن مسائل کشور، تبیین و پیشبینی چالشها، مسائل و ارایه راهکارهای حل مشکلات کشور نقش و مسئولیتهای بزرگ و مهمی دارند اما در سالهای اخیر اساتید و دانشجویان خود را در دانشگاه، کلاسهای درس و دیوار دانشگاه حبس کردهاند و به مسائل، چالشها، مخاطرات و بحرانهای مهم و موضوعات راهبردی کشور یا توجه نداشته یا توجه ناکافی داشتهاند.
برگزاری ۲۰ نشست تخصصی تا پایان ۱۴۰۰
رییس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه همچنین به برگزاری ۲۰ نشست تخصصی با موضوعات مهم روز تا پایان سال ۱۴۰۰ در قالب نشستهایی موسوم به «دوشنبههای سوهانک» اشاره کرد و اظهار داشت: هدف این نشستها خروج از خودحبسی دانشگاه ها، کمک به شناخت، تبیین، پیشبینی و حل مشکلات کشور است و برای بهره بردن بهتر از این نشستها از ظرفیت دانشکدهها و گروه های دیگر دانشگاه ها از جمله دانشگاه های دولتی برای همآموزی، همافزایی و گسترش نشاط علمی، کمک به شناخت بهتر مسائل کشور و ارایه راهکارها استفاده خواهد شد.
نصراللهی خاطرنشان کرد: این نشست های تخصصی با حضور دانشجویان، استادان و محققان هر هفته یک بار و با موضوعات روز برگزار میشود.
وی به نقش و مسئولیت دانشگاهها در شناخت و شناساندن مسائل کشور و پیشبینی چالشها و ارائه راهکارها برای حل مسائل اشاره کرد و افزود: به دلایل مختلف در سالهای اخیر این نقش محدود شده و دانشگاهها به مسائل مهم کشور توجه کافی نداشتهاند.
نخستین نشست تخصصی دوشنبههای سوهانک با موضوع «بحران جمعیت؛ نقد گذشته و بایستههای آینده» به همت دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد و نشست بعدی نیز امروز دوشنبه با موضوع «بحران جمعیت؛ نقد گذشته و بایستههای آینده» به بررسی چالشهای روابط عمومیها و راهبردهای مقابله با آن پرداخت.