سیدجواد فیضحسینی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مهم در راستای اجرای مصوبه شورای اقتصاد برای جایگزینی سوخت گاز طبیعی به جای سوخت مایع و با بازدیدهای منظم، برآورد و کنترل همه واحدهای تولیدی و صنعتی جنوب استان تحقق یافته است.
وی افزود: همکاری مستمر واحد مهندسی فرآوردههای این منطقه با دستگاههای متولی، ادارههای جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، امور منابع آب، راه و شهرسازی و همچنین ارایه راهکارهای لازم توسط واحد مهندسی فرآوردههای منطقه و تعامل صاحبان مصرف کنندگان عمده هشت شهر جنوب آذربایجان غربی از دیگر عوامل صرفهجویی در مصرف این سوخت است.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب بیان کرد: با توجه به گستردگی پهنای مرزی این منطقه و در راستای پیشگیری از قاچاق سوخت و حفظ ثروت ملی، با برنامه ریزی و بازدیدهای منظم کارشناسان سرویسهای صنعتی منطقه میاندوآب، از ابتدای اجرای این طرح از سال ۱۳۹۷ تاکنون ۲۰۹ واحد مصرف کننده عمده سوخت مایع واحد مصرفی خود را به گاز طبیعی تبدیل کردهاند.
فیض حسینی افزود: این امر باعث صرفه جویی ۴۵ میلیون لیتر سوخت مایع از اغاز این طرح تاکنون در منطقه میاندوآب شده است.
منطقه میاندوآب با داشتن هشت ناحیه و ۱۰۱ باب جایگاه عرضه فرآوردههای نفتی و ۴۳۸ مصرف کننده عمده مسوولیت تامین و توزیع چهار نوع فرآوردههای نفتی را به هشت شهر جنوب استان آذربایجان غربی برعهده دارد.