مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در این رابطه با اشاره به افزایش ۴۰ درصدی تامین آب استان از محل آب شیرین کن ها گفت: در حال حاضر ۴۵ سایت نمک زدایی با ظرفیت تولید ۲۶۰ هزار متر مکعب در شبانه روز فعال هستند.
امین قصمی ادامه داد: ۱۱ سایت آب شیرین کن دیگر نیز در حال احداث است که با تکمیل آن حدود ۴۳ هزار مترمکعب به ظرفیت تولید آب شیرین کن های هرمزگان اضافه خواهد شد.
وی از آب شیرین کن یکصد هزار متر مکعبی بندرعباس به عنوان بزرگترین ظرفیت تامین آب بندرعباس یادکرد که در مرحله نخست افتتاح آن، آب شهر بندرخمیر و روستاهای مسیر را تامین کرد.
مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان اظهارداشت: با بهره برداری از مرحله دوم و سوم این طرح، آب شهر بندرعباس از این محل تامین شد که وابستگی بندرعباس به منابع سطحی و زیرسطحی شرق استان به حداقل رساند.
قصمی ادامه داد: استفاده از ظرفیت سایت های نمک زدایی برای تامین آب هرمزگان به عنوان یک راهبرد در دستورکار شرکت آب و فاضلاب هرمزگان قرار گرفته است که شاهد اتفاق های خوبی در این حوزه هستیم.
مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان به سهم استان از ظرفیت آب شیرین کن یک میلیون مترمکعبی بندرعباس اشاره کرد و گفت: استفاده حداکثری از این ظرفیت به عنوان یک کلکتور اصلی از بندرعباس تا مرز استان کرمان در دستور کار شرکت آبفا قرار گرفته است.
به گفته قصمی، در راستای استفاده سهم هرمزگان از این ظرفیت، در ابتدا آب شهر بندرخمیر و روستاهای مسیر از این طرح در دستور کار قرار گرفت که به صورت کامل انجام و مردم این شهر از آب شرب پایدار بهره مند شدند و دومین منطقه بهره مند از این آبشیرین کن رضوان خواهد بود که عملیات آن آغاز شده است.
اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به همراه استاندار هرمزگان و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور روز چهارشنبه از روند آبرسانی از بندرچارک به بستک بازدید خواهند کرد.
این بازدید با همراهی حمیدرضا کشفی معاون راهبری و نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و معاون امور عمرانی استانداری هرمزگان انجام شد.