کرمانشاه- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکامی جداگانه، دکتر «محمدنبی احمدی» را به عنوان سرپرست «دانشگاه‌ رازی» و دکتر «علیرضا دودمان تیپی» را به عنوان سرپرست «دانشگاه صنعتی کرمانشاه» منصوب کرد.  

به گزارش ایرنا، در متن حکم دکتر «محمدعلی زلفی‌گل» خطاب به محمدنبی احمدی آمده است: انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارایه شده به مجلس و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری به ویژه «تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت» با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق «تمدن نوین اسلامی»، حرکت در مرزهای دانش و دستیابی به دیپلماسی و مرجعیت علمی به انجام رسانید.

وزیر علوم در این حکم توفیق احمدی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستار شده است.

وزیر علوم، همچنین در نامه‌های جداگانه‌ای از دکتر  «ابراهیم اعلمی آل‌آقا» رییس سابق دانشگاه رازی و «علی‌اکبر اختری» رییس سابق دانشگاه صنعتی کرمانشاه طی مدت تصدی این مسوولیت‌ها قدردانی کرد.

محمدنبی احمدی (زاده کرمانشاه _۱۳۵۰) دارای دکتری تخصصی، زبان و ادبیات عرب، عضو هیأت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه است که پیش از این، مدیرکل فرهنگی این دانشگاه و سرپرست مؤسسه آموزش عالی غیردولتی – غیرانتفاعی شهید رضایی بوده است.

علیرضا دودمان تیپی (زاده دهلران _ ۱۳۵۰) دارای دکترای تخصصی برق و عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه است که پیش از این معاون پژوهشی این دانشگاه بوده است.

دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.

دانشگاه رازی دانشگاه اول و مادر استان کرمانشاه است و غیر از آن بیش از ۱۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی نیز در استان با حدود ۹۰ هزار دانشجو فعال هستند.

دانشگاه صنعتی کرمانشاه هم دارای ۲ هزار و ۴۰۰ دانشجو و بیش از یکصد استاد است.

دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص موردنیاز کشور، تأمین نیازهای صنایع گوناگون موجود در استان و منطقه غرب، توسعه و کاربردی نمودن فناوری‌های نوین در صنایع مختلف، در سال ۱۳۸۴ موفق به اخذ موافقت اصولی شد و از بهمن سال ۱۳۸۶ با پذیرش ۱۳۰ دانشجوی مقطع کارشناسی در ۲ رشته مهندسی برق و مهندسی شیمی در شهر کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد.

این دانشگاه اکنون ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو در ۱۰ رشته کارشناسی و هفت رشته کارشناسی ارشد در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و آموزش این تعداد دانشجو را نیز ۵۲ استاد عضو هیأت علمی و ۵۲ عضو غیرهیات علمی بر عهده دارند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از یکصد هزار دانشجو در بخش دولتی و غیردولتی است.