به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اداره کل انتقال خون استان تهران، سردار سرتیپ پاسدار سید مهدی فرحی با حضور در مرکز اهدای خون وصال ضمن اهدای خون افزود: در زمان جنگ برای نخستین بار اهدای خون را تجربه و ضرورت و اهمیت آن را از نزدیک مشاهده کردم.
وی با اشاره به فرهنگ اهدای خون جمعی در وزارت دفاع گفت: می توان از ظرفیت های اهدای خون و قابلیت های پزشکی و پیراپزشکی این وزارت خانه و زیر مجموعه های آن برای حمایت و همکاری در زمینه تامین خون مورد نیاز، خونگیری و اهدای خون بهره برد.
جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ضمن اعلام آمادگی وزارت دفاع در حمایت و همکاری در این امر حیاتی با اشاره به هفته پدافند غیر عامل(۸تا ۱۴آبان ماه) گفت: آمادگی و توان تامین خون مورد نیاز در جمیع شرایط بخصوص هنگام حوادث و سوانح امری ضروری و از مصادیق بارز پدافند غیرعامل است که اهمیت سازمان انتقال خون و خدمات آن را دو چندان می کند.
فرحی از همکاران اداره کل انتقال خون استان تهران برای این خدمت خداپسندانه و نجات بخش تقدیر و تشکر کرد.
رییس اداره بهداشت، امداد و درمان وزارت دفاع نیز در حین اهدای خون با اشاره به سرمایه بزرگ نیروی انسانی وزارت دفاع و نیروهای مسلح گفت: همیشه این اهتمام برای کمک به تامین خون مورد نیاز شهروندان در این نیروها وجود داشته و ادامه خواهد یافت.
رضا الله ورن که خود نیز از اهدا کنندگان مستمر(با سابقه حداقل دوبار اهدای خون در سال) است، افزود: سالها است که ارتباط نزدیکی بین وزارت دفاع و سازمان انتقال خون وجود دارد و این سازمان ظرفیت هر نوع همکاری فنی مشترک را با سازمان انتقال خون دارد.
جانشین وزیر دفاع و هیات همراه با اهدای خون از بیماران حمایت کردند و به سازمان انتقال خون در همه زمینه ها قول همکاری دادند.
به گزارش ایرنا سالانه در کشور بیش از دو میلیون و یکصد هزار نفر به صورت کاملا داوطلبانه خون اهدا می کنند.
درشرایط کنونی به دلیل شیوع ویروس کرونا و همچنین افزایش اعمال جراحی غیراورژانسی مصرف خون و فرآورده های آن نیز افزایش یافته است ونیاز است، مردم بیش از هرزمان دیگر برای اهدای خون اقدام کنند و نجات دهنده جان بیماران نیازمند به خون و فرآورده های آن باشند.