به گزارش ایرنا، علی اکبر صفایی روز چهارشنبه در جریان بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از طرحهای توسعهای و عمرانی شهرستان بندرلنگه، به تشریح سیاستهای کلان سازمان بنادر پرداخت و اظهارداشت: با استفاده از تمام توان و ظرفیتهای موجود در بنادر هرمزگان، در راستای رونق بیشتر اقتصادی و اجتماعی این منطقه و بهبود معیشت و زندگی ساحل نشینان این استان تلاش خواهیم کرد.
وی ادامه داد: شهرستان بندرلنگه، یکی از بندرهای بسیار فعال، پویا و با بهرهوری بالا است که با وجود تحریم ها، توانسته با کمترین امکانات، بیشترین بهرهوری را در زمینه تجارت دریایی داشته باشد.
علیرضا محمدی کرجیران، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵ پروژه دریایی و بندری با مبلغی افزون بر یک هزار و ۱۵۶ میلیارد ریال در بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان درحال انجام است.
وی ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته و ارائه گزارش مبسوط از فعالیت بنادر غرب استان در زمینه صادرات، واردات، ترانزیت، تخلیه و بارگیری و کابوتاژ کالاهای نفتی و غیر نفتی، بیان کرد: تلاش خواهیم کرد با توسعه، بهسازی و تجهیز بندرلنگه، زمینه رقابت پذیری آن را افزایش دهیم.
براساس این گزارش، در این بازدید علاوه بر انجام تعمیرات و آغاز بهرهبرداری از مسیرهای عمومی، با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال و در راستای مسئولیتهای اجتماعی سازمان بنادر، روند پیشرفت، راهبری و هدایت پروژههای بزرگ اقتصادی- بازرگانی در بندرلنگه و بنادر همجوار، مورد بررسی قرار گرفت.
اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه به عنوان هسته مرکزی بنادر غرب هرمزگان و پایتخت ترانزیت خودروی کشور با نظارت بر۱۰ بندر تجاری و مسافری از ابتدای محدوده شهرستان بندرخمیر تا ابتدای حوزه استحفاظی استان بوشهر و پشتیبانی نیمی از جزایر کشور، همچنین در برگیری ۶۰۰ کیلومتر مرز دریایی از کانونهای مهم مدیریت بر سواحل کشور به شمار می آید.
اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در دومین روز بازدید میدانی از طرح و پروژههای توسعهای در استان هرمزگان، از بنادر استراتژیک و پروژههای سرمایهای، تجهیزاتی و زیربنایی بندری و دریایی در غرب این استان دیدن کردند.