کرمانشاه- ایرنا- معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: امسال تاکنون ۳۳ میلیارد ریال برای تعمیرات و خرید تجهیزات خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه هزینه شده است.

«محمدرضا غلامی» روز جمعه به ایرنا افزود: این مبلغ برای خوابگاه‌های مفتح، طالقانی، بوستان انقلاب ۲ و سلف سرویس مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هزینه شده است.

وی اضافه کرد: از این مبلغ ۱۵ میلیارد ریال برای بهسازی و نوسازی خوابگاه ها، ۱۸ میلیارد ریال هم برای خریدار تجهیزات موردنیاز دانشجویان در خوابگاه ها و همچنین ۸۵۰ میلیون ریال برای ساخت زمین ورزشی و خرید تجهیزات ورزشی هزینه شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: در نوسازی مجموعه‌های خوابگاهی ۳۶، ۳۷ و ۳۸ با ۷۱۵ متر مربع زیربنا و باظرفیت ۳۳۶ دانشجو نماسازی و رنگ آمیزی فضای داخلی خوابگاه‌ها، استانداردسازی سیستم نورپردازی و امنیت سیم کشی، اصلاح ساختار موتورخانه، افزایش ایمنی خوابگاه‌ها براساس استانداردهای موجود، نصب نرده‌های حفاظت فیزیکی و دوربین مدار بسته، خرید و نصب پنجره‌های دوجداره، ترمیم و بازسازی فضای سبز خوابگاه انجام شده است.

وی اظهار داشت: بهسازی و تعمیرات اصلاحی ساختار شبکه خوابگاه مفتح نیز شامل ترانکینگ و نصب سینی فلزی به منظور مسیردهی کابل‌های برق و شبکه، اصلاح زیرساخت مربوط به سوییچ مرکزی، انجام تست فلوک بر روی اتصالات در طول مسیر، رفع ایرادات موجود و کانفیگ های نرم افزاری، تعویض poe های سوخته و ساماندهی دوربین های مداربسته خوابگاه می‌باشد.

غلامی گفت: مقدمات کابل کشی و استقرار شبکه بی‌سیم برای خوابگاه مفتح ۳۶ نیز انجام شده است و در چند روز آتی پروژه آغاز به کار خواهد کرد.

وی، ترمیم، بازسازی و زیباسازی فضای سبز خوابگاه مفتح را از دیگر اقدامات انجام گرفته عنوان کرد و افزود: اقدامات انجام شده در حوزه اداره تغذیه نیز شامل خریداری اتوماسیون تغذیه و خرید و نصب دیگ آب گرم فولادی با هدف اجرای طرح صنعتی سازی می‌باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین گفت: نوسازی و تجهیز خوابگاه طالقانی شامل ساخت زمین ورزشی والیبال، ترمیم و بازسازی فضای سبز خوابگاه و خرید تجهیزات ورزشی باهدف کاهش آسیب‌های حاصل از کم‌تحرکی دانشجویان بوده است.

وی از جمله تجهیزات خریداری شده برای مجموعه‌ خوابگاه‌های مفتح را موکت و پرده، خرید کولر، ۴۵ دستگاه یخچال، ۲۰ دستگاه لباسشویی، هشت دستگاه گاز پخت‌ و پز، ۳۰ دستگاه تستر، ۲۰ دستگاه چای‌ساز، ۲۰ دستگاه جارو برقی، ۲۰ دستگاه اتو و میز اتو، ۴۰ تخته فرش، ۸۰ عدد تخت‌خواب، ۲۰ دستگاه کولر آبی و ۲۰ دستگاه سیستم رایانه به منظور تجهیز کافی‌نت‌های خوابگاهی عنوان کرد.

غلامی در پایان گفت: در بازسازی‌های صورت گرفته، به رعایت موارد صرفه‌جویی در مصرف انرژی و مدیریت سبز نیز توجه ویژه‌ای شده که به طور مثال می‌توان به عایق نمودن لوله‌ها و یا استفاده از لامپ‌های فوق کم مصرف و همچنین تجهیزات تاسیساتی کم مصرف اشاره کرد.

علوم پزشکی کرمانشاهی دانشگاهی با قدمت ۵۲ ساله

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقروکلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۶۱۲ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.