بهاالدین حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اماکن متخلف به اتهام ایجاد واحدهای فاقد مجوز، دخالت در امور دندانپزشکی و فعالیت افراد بدون صلاحیت و فاقد مدارک دانشگاهی معتبر پلمب شده است.
وی اضافه کرد: کارشناسان نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان مهاباد از ابتدای سال جاری تاکنون از فعالیت ۱۲ واحد مراکز درمانی غیرمجاز از جمله دندانپزشکی و طبسنتی غیرمجاز در این شهرستان جلوگیری و مسوولان آن با تشکیل پرونده تخلف به مراجع قضایی معرفی شده اند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد افزود: با توجه به پایین بودن کیفیت و نرخ خدمات انجام شده در این واحدهای غیرمجاز، برخی از شهروندان با مراجعه به این واحدها، خدمات دندانپزشکی و درمانی را از آنها دریافت میکنند که این امر باعث به خطر افتادن سلامتی شهروندان و صدمات جبرانناپذیری میشود.
حسینی از شهروندان خواست در انتخاب مراکز درمانی خود دقت لازم را به کار برده و از مراجعه به واحدهای فاقد مجوز خودداری کرده و در صورت مشاهده فعالیت غیرقانونی اینگونه مراکز، مراتب را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اطلاع دهند تا در کوتاهترین زمان کارشناسان اقدامات لازم را انجام دهند.
وی اظهار داشت: با هدف جلوگیری از فعالیتهای غیرقانونی و برخورد با افراد سودجو که سلامت مردم را به مخاطره میاندازند کارشناسان نظارت بر درمان، با نظارتهای مستمر به صورت محسوس و نامحسوس در سطح شهرستان به منظور حفظ سلامت شهروندان حضور دارند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفت: هرگونه فعالیت و اشتغال در امور پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، فیزیوتراپی و مامایی بدون داشتن پروانه رسمی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موجب میشود محل کار آنها تعطیل و موسس آن به حبس تعزیری و پرداخت جریمه نقدی محکوم شود.