همدان-ایرنا- مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت که روزانه ۱۴۰ تن گوشت مرغ در این استان تولید و عرضه می شود که در برخی روزها به تناسب نیاز این میزان تا ۱۵۰ تن نیز افزایش می یابد.

«حسین فضلی» روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس آخرین مصوبه ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی، قیمت عرضه هر کیلوگرم مرغ منجمد از ۲۵ هزار تومان به ۲۰ هزار تومان کاهش یافته است. 

وی با بیان اینکه مرغ منجمد به صورت عمده و در شرکت پشتیبانی امور دام با قیمت ۱۸ هزار و ۸۰۰ تومان عرضه می شود، اظهار داشت: قیمت فروش این محصول به مصرف کننده نیز ۲۰ هزار تومان برای هر کیلوگرم مشخص و ابلاغ شده است.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت عرضه گوشت مرغ در استان همدان با تولید بطور روزانه ۱۴۰ تا ۱۵۰ تن مناسب است که این میزان تولید به صورت سینوسی گاهی مواقع(دوره زمانی کوتاه مدت) بنا به دلایلی از جمله دستورالعمل های سامانه بازارگاه و قیمت جوجه یکروزه تغییر می کند.

مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: میزان تولید مرغ در این استان مناسب و قابل قبول است و همواره برای پیشگیری از بروز مشکل در عرضه، ذخیره استراتژیک در پشتیبانی امور دام استان وجود دارد که در صورت لزوم مورد استفاده قرار می گیرد.

فضلی با اشاره به اینکه مهر ماه امسال حدود ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان همدان انجام شد، افزود: نیاز استان در این زمینه حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه است.

به گفته وی، از ابتدای ماه جاری(آبان) تاکنون هم حدود ۹۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است.

مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تصریح کرد: با برنامه ریزی های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تامین نهاده ها، روند تولید گوشت مرغ در این استان ثابت است و مشکلی برای تامین و عرضه موردنیاز و مصرف وجود ندارد.