بر پایه مطلب دریافتی، کاووس همتی پنجشنبه در این باره گفت: برداشت از اوایل آبان آغاز شده و تا اوایل آذرماه ادامه دارد.
همتی با بیان اینکه برداشت زعفران طی یک دوره ۲۰ تا ۲۵ روزه ادامه دارد، افزود: برداشت این محصول زمینه اشتغال موقت برای بیش از ۱۷ هزار نفر در روز را فراهم کرده است.
وی گفت:عملکرد مناسب زعفران، کشت با توصیه های فنی و زیر نظر کارشناسان ، آب و هوای مناسب شهرستان مرودشت و حمایت های بخش دولتی از جمله ارائه تسهیلات کم بهره، توسعه کشت زراعت زعفران در این شهرستان را در پی داشته است.
همتی بیان کرد: زعفران تولید شده در مرودشت به لحاظ شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی برخوردار است، بخشی از محصول تولیدی به صورت بسته بندی شده و برند و بخشی نیز به صورت محلی و ارسال به استان های خراسان و تهران به فروش می رسد.
شهرستان مرودشت در فاصله ۴۵ کیلومتری شمال شیراز واقع شده است.