در این بیانیه که نسخهای از آن روز جمعه در اختیار خبرنگار ایرنا قرار گرفت ،آمده است: رویداد تاریخی، به یادماندنی و عظیم ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸ حرکتی مؤثر و مهم در انقلاب اسلامی بود و مدارکی مهم و حیاتی کشف شد و اهمیت آن تا حدی است که امام راحل (ره) آن را انقلاب دوم بلکه مهمتر از انقلاب اول نامیدند.
تهیه کنندگان این بیانیه افزودند: خیلی مهم است که این واقعه برای نسل جوان روشن و تبیین شود و باید با کمک همین اسناد به جا مانده نسل جوان را بیشتر با دشمنی دشمن آشنا کرد تا حدی که فریب برخی ظواهر زیبای ارایه شده از سمت دشمن را نخورند.
به گفته آنها هم اکنون مطالبه و درخواست ما دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان یزد از وزیر جدید آموزش و پرورش و رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی این است که هرچه سریعتر نسبت به تحقق بخشیدن این مطالبه رهبری اقدام کنند.
« باشد که ان شاءالله با مدد حق و تلاشهای خستگیناپذیر جوانان ولایتمدار، انقلابی و متخصص و درس گرفتن از هم سن و سالان خود در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸، استکبار ستیزیها در حوزه تعلیم و تربیت و تسخیرهای فراوان در این حوزه رقم بخورد.»
۱۳ آبان یادآور سه حادثه مهم تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳، کشتار دانشآموزان به دست رژیم شاهنشاهی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی در سال ۱۳۵۸ به دست دانشجویان پیرو خط امام است که وجه اشتراک این سه حادثه مهم، استکبارستیزی و مقاومت است.
دانشگاه فرهنگیان از سال ۱۲۹۷ هجری شمسی در ایران با عنوان « دارالمعلمان» تاسیس شد و در طول یک قرن تغییر نام داد، اما سیاست اصلی آن که تربیتمعلم است تغییر نکرد.
تربیتمعلم در دهه ۸۰ مغفول ماند که خلأی نبود نیروهای ماهر و معلم متخصص در جامعه مشهود بود، اما دوباره دانشگاه فرهنگیان در استانها از جمله یزد از سال ۱۳۹۱ راه اندازی شد.
اکنون سه هزار و ۳۰۰ دانشجو در این دانشگاه در ۲ پردیس خواهران و برادران در یزد مشغول تحصیل هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۱۰ نفر آنها در مقطع کارشناسی و از طریق کنکور سراسری پذیرفته شدند و بقیه هم شامل مهارت آموزان ماده ۲۸ دانشگاه یا آزمون های استخدامی هستند.
هماکنون حدود ۷۰ هزار دانشجو در ۶۷ واحد دانشگاهی و مراکز آموزش عالی استان یزد تحصیل میکنند.
استان یزد یکمیلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادیها زندگی میکنند.