محمد هادی ایمانیه روز جمعه در آیین اختتامیه سومین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج استان که توسط سازمان فضای مجازی سپاه فجر برگزار شده است، با ابراز خرسندی از تلاشهای انجام شده برای رشد و شکوفایی در حوزههای مختلف عنوان کرد: ارتباط با جوانان و توجه به فعالیت های مختلفی که در حوزه های گوناگون انجام میدهند بیانگر آیندهای روشن برای ایران اسلامی است. همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودهاند که در کنار ریزش های اندک رویش های فراوانی وجود دارد.
استاندار فارس با تاکید بر اهمیت تولید محتوای دیجیتال در دنیای امروز، اظهار کرد: در مدت کوتاهی که سمت مدیریت ارشد استان را پذیرفتهام، کاملا دریافتهام که همه گروههای سنی و تخصصی به این موضوع؛ یعنی تولید محتوای دیجیتال نیازمند هستند.
به گفته ایمانیه در جامعه کنونی ما گروههای سنی مختلف از کودکان تا میانسالان در فضای مجازی فعالیتهای متنوعی دارند و همین مسئله نشان میدهد باید بر اساس نیاز هر گروه سنی محتوای مناسب مجازی وجود داشته باشد.
وی ادامه داد : سازمان بهداشت جهانی حتی گروه سالمندان را به سه دسته تقسیم کرده است؛ بنابراین تولید محتوای دیجیتال و ایجاد شرایط مناسب در فضای مجازی برای گروه های سنی مختلف از ظرافت های ویژه ای برخوردار است که باید توسط دست اندرکاران این حوزه مورد توجه قرار گیرد.
استاندار فارس گروههای تخصصی نیاز جدی به تولید محتوای دیجیتال دارند.
وی اظهار کرد: در گفتگوهای اخیری که با صنعتگران، هنرمندان، دانشگاهیان، فرهنگیان و... داشتهام نیز دریافته ام که این کمبود به روشنی احساس میشود.
وی از فعالان عرصه تولید محتوای دیجیتال در بسیج استان خواست مشکلات موجود در گروه های مختلف سنی و تخصصی و راهکارهای رفع این مشکلات را بررسی کنند و همچنین ارتقا کشور در حوزه های مختلف را مد نظر قرار دهند؛ چرا که این ارتقا سبب افزایش عظمت و اقتدار مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.
استاندار فارس با بیان اینکه همه سازمان ها و دستگاه ها به تولید محتوای دیجیتال نیاز دارند، عنوان کرد: متاسفانه در سازمان های ما نوعی خشکی و سختی برای تغییرات وجود دارد که وظیفه رفع این مشکل به عهده ما مسئولان است تا راه را برای ورود شما و کار و تلاش و جهاد درجهت ارتقا کشور هموار کنیم.
دانش آموزان راهکارهای عملیاتی برای رفع مشکلات ارائه دهند
استاندار فارس همچنین در دیدار با تشکلهای دانشآموزی استان فارس از دانش آموزان خواست به این موضوع فکر کنند که کدام یک از مشکلات استان را با چه راهکارهای عملیاتی میتوانند حل کنند.
محمد هادی ایمانیه با اشاره به اینکه ۱۳ آبان سالروز سه رویداد مهم از جمله تبعید حضرت امام (ره)، شهادت دانش آموزانی که در سالگرد تبعید ایشان تظاهرات کرده بودند و تسخیر لانه جاسوسی در سالگرد شهادت این دانشآموزان است، عنوان کرد: این سه رویداد، سه اقدام اصیل مبتنی بر فرهنگ اسلامی و ایرانی است که باید الگویی برای همه مردم و مسئولان در مسیر تعالی کشور باشد.
استاندار فارس در این دیدار پس از شنیدن سخنان دانشآموزان، بر لزوم بهره گرفتن از تواناییها و ظرفیت های این قشر اثر گذار تاکید کردو از آنها خواست در چند روز آینده انتظاراتی که از مدیرکل آموزش و پرورش استان دارند را بیان کنند.
وی اظهار کرد: بی تردید مطابقت خواسته های دانش آموزان با برنامه های ارائه شده از سوی افرادی که برای سمت مدیرکلی آموزش و پرورش معرفی میشوند در انتخاب گزینه مناسب اثر بخش خواهد بود که البته دانش آموزان عزیز باید دقت کنند این انتظارات مبتنی بر واقعیت ها و توجه به محدودیت های موجود نوشته شود.
ایمانیه به اشاره به سخنان دانش آموزان گفت: به نظر میرسد در حال حاضر با دو مشکل در نظام آموزش و پرورش مواجه هستیم که شامل مشکلات فرهنگی و پرورشی و خشک و غیر قابل انعطاف بودن نظام آموزشی کشور میشود.
وی با بیان اینکه انتقاد و نظارت کردن به تنهایی کافی نیست از دانش آموزان خواست همواره به دنبال یافتن راهکارهای عملیاتی با توجه به محدودیت منابع مالی و سایر موارد باشند.
وی عنوان کرد: بسیاری از مشکلات با راهکارهای نرم افزاری و خلاق قابل حل هستند، همانگونه که راه اندازی مجمع خیرین سلامت بسیاری از محدودیت های تامین بودجه و... را شکست و مشکلات بزرگی را رفع کرد.
استاندار فارس از دانش آموزان خواست به این موضوع فکر کنند که کدام یک از مشکلات استان را با چه راهکاری میتوانند حل کنند.
ایمانیه تاکید کرد: از این پس نمایندگانی از دانشآموزان در بسیاری از جلسات استانی همچون جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر و... حضور داشته باشند و در سفرهای شهرستانی نیز برای آشنایی با عمق مشکلات مردم شرکت کنند.
وی خاطرنشان کرد: مدیران کل استانی نیز باید در کنار خود از حضور این دانش آموزان استفاده کنند.
استاندار فارس این اقدامات را سبب تجربه اندوزی دانش آموزان و آمادگی آنها برای قرار گرفتن در پست های مدیریتی آینده دانست.
ایمانیه با بیان اینکه عدالت آموزشی تاکنون به دلیل محدودیت های مختلف محقق نشده است از دانش آموزان خواست راهکارهای عملیاتی خود برای تحقق این عدالت در نظام آموزشی را ارائه دهند.
آموزش بیانیه گام دوم انقلاب در مدارس نیز از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود که به اعتقاد استاندار فارس باید با برگزاری جلسات هم اندیشی طرحی مناسب برای این کار مهم تدوین شود و فارس سرآمد این اقدام در کشور باشد.
استاندار فارس همچنین بر لزوم همکاری نهادینه میان مدیران دانشگاه ها و آموزش و پرورش تاکید کرد.
وی در پایان ضمن ابراز خرسندی از دیدگاه ها و ظرفیت های بسیار ارزشمند دانش آموزان اعلام کرد نشست هایش با این تشکل ها استمرار خواهد داشت.