به گزارش ایرنا، آزاد حکمت روز شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به واگذاری مخابرات به بخش خصوصی در سال ۱۳۸۸، اظهار داشت: در طول ۱۸ سال گذشته تعرفه تلفن ثابت در کشور و به تبع آن در استان، افزایش نیافته است که تاثیری مستقیم روی وضعیت سرمایهگذاری در حوزه مخابرات داشته است.
وی ارائه خدمات جدید و خرید تکنولوژیهای نو را نیازمند وجود منابع سرمایهگذاری دانست و افزود: برای برون رفت از وضعیت موجود، نظام تعرفهگذاری تلفن ثابت باید تغییر کند.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با بیان اینکه نحوه خدمات مخابرات با دیگر دستگاههای خدمات رسان متفاوت است، ادامه داد: سیستم مخابرات پویا است و باید همزمان با نیازهای جدید مردم، تکنولوژیهای جدید تامین شود و این کار نیازمند منابع مالی زیاد است.
حکمت یادآور شد: با وجود کمبود منابع مالی ظرف یک تا 2 هفته اخیر، ظرفیت پهنای باند اینترنت در ۱۰ روستای استان، پنج برابر افزایش یافته و تجهیزات جدید نیز خریداری شده است.
وی با اشاره به برخورداری ۹۳۰ روستا در کردستان از پوشش همراه اول اظهار داشت: در حال حاضر ۵۴۹ روستای استان از اینترنت پرسرعت مخابرات(ADSL) بهرهمند بوده و بیش از ۱۰۰ روستا نیز به اینترنت تلفن همراه متصل است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان تاکید کرد: سال گذشته ۱۴۷ سایت جادهای را ارتقا داده و در سطح کشور، از لحاظ خدمات تلفن همراه شهری و روستایی ارتباطات سیار رتبه اول را کسب کردیم.
حکمت با اشاره به اینکه امسال برنامهریزی برای راه اندازی سایت تلفن همراه در نقاط شهری به ویژه سنندج انجام شده است، افزود: از دستگاههای دیگر انتظار داریم در زمینه تملک زمین برای احداث سایت تلفن همراه در نقاط شهری ما را یاری دهند.
در حال حاضر ۵۹۴ هزار و ۶۰ شماره تلفن ثابت منصوبه و ۵۱۴ هزار و ۴۸۰ شماره فعال در کردستان وجود دارد.