کرمانشاه - ایرنا - معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اعلام اینکه ۲ مجموعه هتل بیمارستان در آینده نزدیک به حوزه سلامت این استان اضافه می‌شود، گفت: با بهبود شرایط، ارایه خدمات ویژه درمانی به گردشگران، شهر کرمانشاه به قطب توریست سلامت در منطقه تبدیل می‌شود.  

به گزارش ایرنا، «علی صابر» روز شنبه در جلسه بررسی شرایط ورود گردشگران خارجی به استان که با حضور نماینده استانداری، دانشگاه علوم پزشکی و دفاتر خدمات مسافرتی برگزار شد، افزود: با توجه به دستورالعمل اخیر ستاد کرونای کشور برای مجوز ورود گردشگران خارجی، از این پس شاهد ورود گردشگران عراقی از مرز پرویزخان به استان کرمانشاه هستیم.  

وی اظهار داشت: عمده گردشگران خارجی استان کرمانشاه، برای دریافت خدمات درمانی وارد کشور می‌شوند.  

معاون گردشگری کرمانشاه ادامه داد: ما باید برای سامان‌دهی ورود این گردشگران جدا از شرایط سلامت سنجی به لحاظ آلودگی به ویروس کرونا، برنامه‌ریزی لازم برای معرفی توانمندی‌های درمانی استان را نیز انجام دهیم.

صابر تاکید کرد: استان کرمانشاه از لحاظ امکانات، تجهیزات و تخصص‌های پزشکی از شرایط بسیار مناسبی برخوردار است که باید برای جذب گردشگران از این ظرفیت‌ها استفاده شود.  

او افزود: بخش عمده مسافران ورودی از عراق بلافاصله از استان خارج و راهی سایر استان‌ها می‌شوند.  

معاون گردشگری استان کرمانشاه گفت: باتوجه به امکانات موجود باید با شناسایی موانع امر بتوان از ظرفیت‌های بیمارستانی استان برای خدمات‌دهی به این گردشگران استفاده کرد.

وی همچنین به تاسیسات گردشگری مناسب در شهرستان قصرشیرین اشاره کرد و گفت: اگر امکانات بیمارستانی قصرشیرین برای خدمات‌دهی به گردشگران فراهم شود، به لحاظ هتلینگ و اقامت امکانات گسترده‌ای در این شهر و مرز خسروی وجود دارد.

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر وکلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.