قم ـ ایرنا ـ معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه گفت: هشتمین جشنواره هنر آسمانی ویژه برادران و خواهران طلاب و فضلای حوزه علمیه، ۱۵ بهمن‌ماه امسال در مدرسه دارالشفای قم برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین ملانوری روز شنبه در نشست خبری جشنواره «هنر آسمانی» در سالن جلسات مرکز خبرحوزه اظهار داشت: طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه سراسر کشور (ایرانی و غیرایرانی) می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

وی با اعلام اینکه آخرین مهلت ارسال آثار تا ۳۰ دی‌ماه سال جاری است، افزود: این جشنواره در بخش عمومی در محورهای عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد مقاومتی، امیدآفرینی، مدیریت جهادی و اعتیاد و در بخش ویژه در محورهای مسجد و جمعیت برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: شرکت‌کنندگان می‌توانند اثرهای خود را در هنرهای نمایشی و تجسمی در رشته‌های فیلمنامه، نمایشنامه، بازی‌نامه، کارگردانی، بازیگری، تهیه‌کنندگی، طراحی، نقاشی، گرافیک، تصویرسازی، خوشنویسی، عکاسی، نگارگری و کاریکاتور ارسال کنند.

ملانوری با بیان اینکه آثار ارسالی باید برای ۲ سال اخیر باشد، گفت: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره مذکور بارگذاری کنند و یا به صورت پستی و یا حضوری به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند.     

وی بیان کرد: هر داوطلب می‌تواند حداکثر در ۲ رشته شرکت و در هر رشته نیز حداکثر سه اثر ارسال کند و در آیین اختتامیه به نفرات برگزیده تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جوایز نقدی اهدا می‌شود.

وی؛ دستیابی به هنر دینی از طریق تربیت نیروی انسانی کارآمد، گسترش فرهنگ دینی و اسلامی در قالب آثار هنری متنوع و روزآمد، ترویج فرهنگ پژوهش در عرصه هنر و حمایت از پژوهش‌های هنری، شناسایی و معرفی مرکزهای هنری مرتبط به حوزه‌های علمیه، سازماندهی نیروهای هنرمند حوزه، ایجاد ارتباط بین طلاب و فضلای هنرمند با سایر هنرمندان، شناسایی و کشف استعدادهای هنری طلاب، سوق دادن طلاب به سوی فعالیت‌های هنری و حمایت از آثار هنری طلاب و فضلای حوزه را از جمله هدف‌های این جشنواره دانست.  

وی گفت: در پی راه‌اندازی دبیرخانه دایمی جشنواره هنرآسمانی در قم که با مشارکت مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و سایر نهادهای مرتبط حوزوی و غیرحوزوی برگزار می‌شود، تاکنون هفت دوره از جشنواره هنر آسمانی ویژه طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه سراسر کشور در پنج بخش؛ داستان، شعر و ادب، هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی و پژوهش هنر برگزار شده‌است.

ملانوری با بیان اینکه نخستین دوره جشنواره هنر آسمانی در آبان ۱۳۸۴ برگزار شد، گفت: در دوره‌های اول تا هفتم، به ترتیب یکهزار و ۸۱، یکهزار و ۷۵۱، سه هزار و ۳۲۷، یکهزار و ۶۹۴، یکهزار و ۲۸۰، چهار هزار و ۳۴۷ و یکهزار و ۷۵ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود.     

وی افزود: مسئول دبیرخانه هشتمین جشنواره هنر آسمانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی قربانی، مسئول کمیته هنرهای تجسمی ابراهیم سلیمانی و مسئول کمیته هنرهای نمایشی سید ابوالقاسم صالحی‌زاده هستند.         

وی با بیان اینکه این جشنواره در ۲ دهه گذشته آثار و برکات خوبی برای حوزه و تبلیغ دین داشته است، گفت: بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، مدیریت حوزه‌های علمیه عنایت ویژه‌ای به مساله هنر داشته است.   

ملانوری در بخش دیگر سخنان خود، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت ویژه طلاب را از جمله فعالیت‌های این معاونت در امور هنری برشمرد و اظهار داشت: در پنج سال اخیر، رشته‌های تخصصی در حوزه‌های علمیه توسعه یافته است و درحال حاضر ۴۰۶ رشته مصوب داریم.

وی اضافه کرد: رشته تبلیغ نیز ۳۶ گرایش دارد که یکی از آنان رشته «تبلیغ و رسانه» با گرایش «فضای مجازی» است که امسال در این گرایش ۲۰ طلبه پذیرش شده‌اند که افراد پذیرش شده، حداقل باید سطح ۲ حوزه را داشته باشند.

شرکت‌کنندگان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند در قم با شماره تلفن ۳۲۹۱۴۹۹۱ با پیش‌شماره ۰۲۵ تماس بگیرند و یا به پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره «هنر آسمانی» به نشانی اینترنتی www.honareasemani.ir و یا دبیرخانه این جشنواره به نشانی؛ قم، بلوار شهید صدوقی (زنبیل‌آباد)، خیابان فجر، خیابان دانش، مجتمع شهید صدوقی مراجعه کنند.