اصفهان-ایرنا-معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: با اجرای بیش از ۲۳۰ طرح عمرانی و صنعتی، قطار توسعه و رونق تولید در نواحی و شهرک‌های استان شتاب می‌گیرد.

عیسی بهمنی، شامگاه یکشنبه در گفت‌وگو ایرنا افزود: برای اجرای این طرح‌ها افزون بر هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.
وی گفت: تاکنون مناقصه بیش از ۴۶۰ میلیارد تومان از این طرح‌ها برگزار شده و در حال اجراست.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان، شبکه فاضلاب امیرکبیر کاشان، تصفیه‌خانه اُشترجان، مبارکه و مورچه خورت، مخزن آب خور و بیابانک، محوطه سازی و احداث ساختمان آتش نشانی و اداری و توسعه شبکه برق و مخابرات را از جمله این طرح‌ها برشمرد.
بهمنی با بیان‌اینکه اعتبار بیشتر طرح‌هاا از یکصد میلیون تومان تا یکصد میلیارد تومان است، افزود: مجموع اعتباری که تا پایان سال باید بابت این طرح‌ها به پیمانکاران بپردازیم ۶۵۰ میلیارد تومان است.
وی اضافه کرد: شبکه دفع فاضلاب و تصفیه‌خانه شهرک بزرگ اصفهان با اعتبار ۸۰ میلیارد تومان، آبرسانی، آسفالت، محوطه‌سازی و طرح مطالعاتی شهرک صنعتی کاشان با ۱۷۶ میلیارد تومان از دیگر مواردی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

وی افزود: همچنین در طرح توسعه شهرک صنعتی مورچه خورت و طرح شبکه آبرسانی، مخزن آن با اعتبار بیش از ۷۰ میلیارد تومان در دست اقدام است.
معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان خاطرنشان کرد: محوطه‌سازی شهرک صنعتی سگزی با ۹۰‌ درصد پیشرفت و طرح‌ آبرسانی و گازرسانی به این مجموعه صنعتی نیز تکمیل شده است.
بهمنی با اشاره به اجرای طرح‌ها در شهرک صنعتی خور و بیابانک گفت: پارسال با اعتبار بیش از ۹۸۰ میلیون تومان طرح آبرسانی به شهرک صنعتی شهر خور اجرا شد.
وی با بیان اینکه مساحت شهرک‌های صنعتی خور و جندق ۱۱۰ هکتار است افزود: امسال نیز با اعتبار بیش از ۱۰ میلیارد تومان محوطه‌سازی، تکمیل زیرساخت، شبکه برق رسانی، ساخت مخزن آب، ساختمان اداری و فضای سبز در شهرک صنعتی شهر خور و ناحیه صنعتی شهر جندق در دست اقدام است.
وی با اشاره به فعالیت ۹۰ شهرک و ناحیه صنعتی در استان اصفهان تصریح کرد: بیش از ۱۴۰ هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان مشغول کار هستند.
به گفته بهمنی، از مجموع ۷۶ شهرک صنعتی مُصوب در استان، ۷۰ شهرک صنعتی عملیاتی و در حال واگذاری است و ۵۰ درصد از شهرک‌های استان به ظرفیت نهایی خود رسیده‌اند.
وی افزود: با توجه به اهمیت توانمندسازی صنایع کوچک و رشد رقابت‌پذیری بین فعالان این بخش، تقویت صنایع کوچک در اولویت این شرکت قرار دارد.
معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان اظهار داشت: تمام تلاش ما تحقق فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر رونق جهش تولید است و برای تحقق آن، تسهیل و تسریع در صدور استعلام‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران و حمایت از آنان از نظر اعطای تسهیلات مورد نیاز، مدنظر است.
وی گفت: همچنین تلاش خواهیم کرد تا واحدهایی که با نصف ظرفیت فعالیت می‌کنند به حداکثر توان تولیدی برسند.
بهمنی افزود: یکسری واحدهای نیمه فعال در استان داریم که تلاش خواهیم کرد آنها را به چرخه تولید بازگردانیم.
وی خاطرنشان کرد: نباید با کمبود زیرساخت‌ها در شهرک‌هایی که متقاضیان زیادی دارد، موجب دلسردی سرمایه‌گذاران و روگردانی آنها از سرمایه‌گذاری شد.

به گزارش ایرنا، شهرک‌های صنعتی به مجموعه واحدهای صنعتی، کارگاه‌ها و کارخانه‌های تولیدی و خدماتی گفته می‌شود که در حومه شهرستان‌ها در مناطق صنعتی، تأسیس و راه‌اندازی شده‌اند.

هدف از راه‌اندازی واحدهای صنعتی بصورت یک مجموعه منسجم در کنار یکدیگر در قالب شهرک‌های صنعتی، ارتقای سطح تولید، ایجاد فرصت برای صادرات و سرمایه‌گذاری است.