تهران- ایرنا- معاون امور استان‌ها در ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش از فعالیت‌های ستاد در ۳۲ استان، ۷۰۰ شهرستان و منطقه کشور خبر داد و گفت: در دوران کرونا ۳۳۳ مورد محتوای متناسب با اهداف سندتحول بنیادین برای معلمان و دانش‌آموزان آماده و از طریق بستر فضای مجازی منتشر شده است.

به گزارش روز یکشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام حسین درودی افزود: ستاد همکاری میان حوزه علمیه و آموزش و پرورش، در سه بخش فعالیت دارد که از آن جمله می‌توان از «اطلاع رسانی از ظرفیت‌های تعالی آفرین حوزه های علمیه و فعالیت های وزارت آموزش و پرورش نسبت به یکدیگر»، «ارتباط دهی میان نهادی و بین دستگاهی» و «ابتکارآفرینی جهت تربیت نیروی انسانی» نام برد. 

وی ادامه داد: ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در ۳۲ استان کشور و ۷۰۰شهرستان مجموعه‌ای تحت عنوان کمیته همکاری تشکیل داده است که در سطح کشور هر دو ماه یک بار؛ نشست‌های تربیتی، فرهنگی و اجتماعی دانش آموزان را برنامه ریزی، پیگیری و پیامدخوانی می‌کنند.

معاون امور استان ها در ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش تاکید کرد: مهمترین فعالیت‌های کمیته همکاری در هر استان، «برنامه محوری» حول آموزه های قرآنی و سبک زندگی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.

درودی از شاخص‌ترین فعالیت‌های این ستاد را در سال جاری جذب طلاب مستعد و متخصص، طرح تربیتی امین و طلاب وظیفه عنوان کرد و گفت: با موافقت مجلس شورای اسلامی و بر اساس نیاز اعلام شده از سوی آموزش و پرورش؛ طلاب می‌توانند طبق قوانین دانشگاه فرهنگیان با کسب شرایط قانونی، جذب و در مدارس فعالیت داشته باشند و به عنوان معلم های مطلع از احکام دینی و شاخص‌های تربیت انسان در اسلام برای دانش آموزان و همچنین در بخش های دیگر آموزش و پرورش یار و مددکار معلمان و خانواده ها باشند.

وی در مورد دیگر فعالیت‌های ستاد همکاری پیرامون جذب طلاب در تعلیم و تربیت اسلامی، اظهار داشت: در مدارس وابسته به حوزه های علمیه و سازمان تبلیغات؛ دانش آموزان می‌توانند خود را برای تحصیل در حوزه‌های علمیه و حضور در مرکز «معلم مبلغ» بعد از طی فرایند لازم آماده کنند.

درودی گفت: ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در پنج سال اخیر دارای یک برنامه محوری است. برنامه ای که ستاد همکاری میان دو دستگاه آموزش و پرورش و حوزه علمیه به عنوان دو دستگاه بزرگ و سرنوشت ساز تعلیم و تربیت اقدام کرده دارای ۴۰ برنامه تربیتی است. از این ۴۰ برنامه، تعداد ۲۰ برنامه در ستاد و ۲۰ برنامه در سطح صف، قابلیت اجرا دارد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری گفتمان‌های دینی و پاسخگویی به شبهات دانش آموزان در ایام کرونا در نرم افزاری تحت عنوان ۸۰ سوال کرونایی، از جمله فعالیت‌های ستاد همکاری در دوران کرونا بوده که توسط مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در سطح کشور انجام شده است.

معاون امور استان ها در ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در پایان درباره سند تحول بنیادین گفت: سند تحول بنیادین از مطالبات مقام معظم رهبری است و در این زمینه ستاد همکاری در قالب ۳۳۳ درس در فضای مجازی برای بدنه آموزش و پرورش این سند ملی را آماده سازی کرده و هم اکنون در قالب صوت های ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ای در اختیار استان‌های مختلف و فرهنگیان قرار گرفته است.