تهران- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: ٣٠ درصد از نیاز بازار تهران به گوشت مرغ با در نظر گرفتن چارچوب‌های پدافند غیرعامل باید در این استان تولید شود.

به گزارش ایرنا، حشمت الله عسگری روز دوشنبه در جلسه تنظیم بازار استان تهران افزود: شرایط محیطی و قیمت در تهران توجیه پذیر نیست و این امر باعث شده در شمال کشور سرمایه گذاری بر روی گوشت مرغ برای استان تهران صورت بگیرد.

وی ادامه داد: در دوره هایی که مرغ زیر قیمت های تمام شده عرضه شده از دوره هایی که بالاتر از قیمت تمام شده، عرضه شده، بیشتر بوده است و از این رو در دوره های مختلف واحدی تولیدی در این حوزه زیانده بودند.

عسگری اضافه کرد: در ۱۵ سال گذشته دلیل راکد شدن واحدهای تولیدی مرغ، زیان بودن آنها به سبب پایین بودن قیمت به نسبت قیمت تمام شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: کسی می تواند تولید کننده موفق باشد که تمام زنجیره تولید از تولید نهاده های دامی تا قطعه بندی آن را بر عهده داشته باشد.

عسگری افزود: ظرفیت های موجود در این زمینه که از قبل تسهیلات دریافت کرده اند باید شناسایی و با دعوت از تولید کنندگان انگیزه ایجاد کرد تا به چرخه تولید بازگردند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه قیمت زمین در استان تهران بالا است، تولید گوشت مرغ برای تولید کنندگان بخش خصوصی به صرفه نیست.

پنج درصد گوشت مرغ استان، در تهران تولید می‌شود

سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری تهران نیز در این جلسه با بیان اینکه فقط پنج درصد گوشت مرغ مورد نیاز این استان در تهران تولید می شود، گفت: باید برنامه ریزی های لازم برای افزایش تولید گوشت مرغ در استان صورت بگیرد.

فریدون عطایی با بیان اینکه تامین مرغ استان تهران نیازمند توجه جدی است، بر لزوم استفاده از ظرفیت مرغداری های این استان برای افزایش تولید این محصول تاکید کرد.

به گفته عطایی ۵۰ درصد مرغ ورودی به استان تهران به قطعه بندی ها تحویل شده است که می توان از ظرفیت آنها برای جوجه‌ریزی استفاده کرد که در ۴۵ روز به تولید اولیه برسند.

وی خاطرنشان کرد: اگر در سال های قبل برای تولید سالانه پنج درصد برنامه ریزی می شد امروز به تولید ٣٠ درصدی گوشت مرغ در استان تهران دست یافته بودیم.