«منصور احمدی» روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، سطح زیرکشت زعفران استان کرمانشاه را ۴۵۸ هکتار اعلام کرد و افزود: برداشت زعفران از اوایل آبان ماه سال جاری آغاز شده و تا پایان همین ماه به اتمام می رسد.
وی در ادامه گفت: سال گذشته از سطح ۴۱۷ هکتار مزارع زیرکشت زعفران استان، یک هزار و ۷۰۰ کیلوگرم محصول تولید شد.
مدیرباغبانی جهاد کشاورزی کرمانشاه، عمده کشت زعفران استان را مربوط به شهرستان کرمانشاه اعلام کرد و گفت: در اکثر شهرستان های استان به غیر از قصرشیرین کشت زعفران داریم.
وی اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی استان امسال در راستای کمک به کشاورزان ۱۲۰ تن پیاز زعفران با اعتباری بالغ بر ۱۹ میلیارد ریال را بین زعفران کاران توزیع کرد.
به گزارش ایرنا، براساس ارزیابی های صورت گرفته با تستهای آزمایشگاهی زعفران تولیدی کرمانشاه در زمره انواع باکیفیت زعفران به شمار میرود که قابل رقابت با زعفران های مرغوب است.
محصول زعفران امسال در چهار سطح نگین به ازای هر کیلوگرم ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، شبه نگین ۱۶ میلیون تومان، پوشال مرغوب ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و پوشال معمولی ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خریداری میشود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۹۴۵ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ است که سالانه بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات از آن برداشت می شود.