جهانگیر مسعودی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در رابطه با پیامدهای عدم انتخاب شهردار توسط شورای شهر، گفت: با توجه به عدم ثبات مدیریتی در شهرداری میاندوآب در دوره های مختلف، این نهاد بیشتر به صورت سرپرستی اداره میشود.
وی با بیان اینکه سرپرست شهرداری در اجرای امور از نظر قانونی با محدودیتهایی مواجه است و نسبت به شهردار اختیار کافی ندارد، افزود: در این راستا با برخی اعضای شورای شهر به ویژه رییس شورا رایزنی کردهایم تا در اسرع وقت به انتخاب شهردار جدید اقدام کنند.
دادستان عمومی و انقلاب میاندوآب گفت: انتخاب شهردار از وظایف اصلی شورای شهر است و قانون مدت زمان آن را مشخص کرده و باید در مهلت مقرر اقدام شود.
مسعودی با بیان اینکه بلاتکلیف ماندن شهرداری در این شرایط خوشایند نبوده و در شأن مردم میاندوآب نیست، افزود: میاندوآب در مقایسه با شهرهای دیگر موقعیت و پتانسیلهای زیادی برای پیشرفت و توسعه دارد که امید است اعضای شورای شهر با وحدت و یکپارچگی نسبت به انتخاب شهرداری کاردان و از همه مهمتر متخصص در پست مدیریتی و آشنا به قوانین شهرسازی، اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، شورای اسلامی دور ششم شهر میاندوآب در ۲۲ شهریور ماه "مرتضی نجفی" را با چهار رای به عنوان شهردار این شهر انتخاب کرد.
این در حالی است که در ۱۸ مهرماه جاری، رییس شورای شهر میاندوآب در جلسه رسمی این شورا از عدم تایید صلاحیت شهردار منتخب خبر داد.
بنا به گفته فیروز تقوی؛ شورای شهر میاندوآب باید در این مورد تصمیم گیری میکرد ولی تاکنون اقدامی در این راستا انجام نگرفته است.
همچنین مرتضی نجفی در حالی به عنوان شهردار میاندوآب انتخاب شده بود که وی ۱۳ تیرماه سال جاری در راستای مصوبه شورای شهر و تایید هیئت تطبیق فرمانداری از سمت شهرداری میاندوآب برکنار شده بود.
نجفی عضو شورای پنجم شهر میاندوآب بود که در اول آبان ماه سال گذشته و پس از هفت ماه بلاتکلیفی با انتخاب شورای شهر سکان هدایت نهاد شهرداری را برعهده گرفته بود که توانست حدود ۹ ماه این سمت را حفظ کند.
شهر میاندوآب ۱۴۰ هزار نفر جمعیت دارد؛ شهرداری میاندوآب در سال ۱۳۲۷ تاسیس شده و تاکنون با ۵۸ شهردار و سرپرست مدیریت شده است.