مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز دوشنبه اعلام کرد: هم اینک یک هزار و ۶۴۵ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان های فارس بستری هستند که از این تعداد، ۱۹۷ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.
سید روح الله حسینی ادامه داد: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیون و ۶۸۰ هزار و ۱۳۹ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده است .
وی اضافه کرد: از این تعداد یک میلیون و ۴۵۱ هزار و ۲۷ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده و با بررسی نمونه های انجام شده، ۴۳۱ هزار و ۵۱۱ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.
او بیان داشت: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۲۲۹ هزار و ۱۱۲ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۵۳ هزار و ۴۳۹ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع تاکنون، ۴۸۴ هزار و ۹۵۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.
حسینی ادامه داد: با جان باختن این ۱۴ هم استانی در اثر ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در مجموع جانباختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، به عدد هفت هزار و ۶۷ نفر رسیده است.
او از بهبودی ۴۷۰ هزار و ۹۴۷ بیمار مبتلا به کرونا از ابتدای شیوع بیماری کووید۱۹ تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه تاکنون پنج میلیون و ۴۲۶ هزار و ۲۸۳ دُز واکسن کرونا در فارس تزریق شده است، گفت: از این تعداد سه میلیون و ۴۵ هزار و ۱۱۸ دُز نوبت اول و دو میلیون و ۳۸۱ هزار و ۱۶۵ دُز نوبت دوم واکسن کرونا بوده است.
حسینی در رابطه با ضرورت تزریق دُز سوم واکسن برای افراد بالای ۶۰ سال و ایمنی بخشی واکسن علیه همه گیری ویروس کرونا اظهار کرد: توجه به دو نکته یعنی دسترسی و تزریق واکسن به درصد قابل توجهی از جامعه، همچنین سرعت واکسیناسیون اهمیت دارد.
او با اعلام اینکه سالمندان جزو نخستین گروه های دریافت کننده واکسن در کشور بودند، گفت: با توجه به گذشت بازه چند ماهه از واکسیناسیون این گروه و آغاز فصل سرما، در راستای افزایش ایمنی این گروه از جامعه در مقابل کروناویروس، از خانواده ها دعوت می شود نسبت به ترغیب افراد بالای ۶۰ سال برای دریافت دُز سوم واکسن اقدام کنند.
وی با ابراز نگرانی نسبت به خیز ملایم آمارها طی روزهای اخیر اعلام کرد: اگر شیوه نامه های بهداشتی به خوبی رعایت نشود، احتمال ورود به پیک ششم وجود خواهد داشت که تنها راه جلوگیری از این شرایط، تقویت مشارکت عمومی در دریافت واکسن و جدی گرفتن شیوه نامه های بهداشتی تا پایان این پاندمی است.