به گزارش ایرنا ، سید علی احمد زاده عصر دوشنبه در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه با همکاری خیران باید تلاش کنیم که زمینه برای دانش آموزان مناطق دورافتاده استان جهت تحصیل فراهم شود ، افزود: در مجموع سال ۹۸ حدود ۱۲۰ کلاس درس، سال ۹۹ حدود ۱۷۴ کلاس درس و از ابتدای امسال تاکنون ۱۱۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شده است.
وی با اشاره به اینکه تمام تلاش مجموعه استانداری و مدیران متولی برای حمایت مجمع خیرین مدرسه ساز در امر مدرسه سازی صورت خواهد گرفت اظهار داشت: این مجمع حمایت می شود تا خللی در کارشان پیش نیاید و فعالیت شان در اجرای پروژه ها سرعت یابد.
احمد زاده با بیان اینکه در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کهگیلویه و بویراحمد نسبت به جشنواره سال قبل شاهد رشد ۳۵۵درصدی کمک ها بوده این تصریح کرد: حدود ۳۰ درصد کمک خیرین را افراد حقیقی و ۷۰ درصد دیکر را شرکت ها و بنیاد ها کمک کرده اند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در پی سفر ریاست جمهوری به این استان مقرر شد تمامی مدارس سنگی و کانکسی بالای ۱۵ نفر دانش اموز تا پایان ۱۴۰۰ جمع آوری و مدرسه به جای آن ها ساخته شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: در این جشنواره خیرین مدرسه ساز ۳۱ میلیارد تومان در قالب ۵۵ پروژه را برای اجرا در امسال متعهد شدند که ۳۷ پروژه مربوط به خیرین حقوقی و مابقی مربوط به تعهد خیرین حقیقی بوده است.
پیروز کرمی افزود: سال گذشته ۱۶ مدرسه توسط خیران در استان به بهره برداری رسید و از ابتدای امسال تاکنون ۱۷ پروژه اجرایی شده است.
در پایان این جشنواره از ۱۴ خیر حقیقی و حقوقی که تعهد آن ها تا مهر ۱۴۰۰ بود، با اهدای تندیس و لوح سپاس با امضای رئیس نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و استاندار کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شد.
همچنین از کتاب زندگی نامه "زنده یاد حاج ناصر بینایی" خیر مدرسه ساز هم استانی رونمایی شد.
بیش از ۱۷۱ هزار دانش آموز پسر و دختر در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در کهگیلویه و بویراحمد تحصیل می کنند.