به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، حجت مظفری افزود: دانشجویان در کرسیهای آزاداندیشی امنیت کامل دارند و طبق مصوبه دانشگاه هیچ ارگان امنیتی نمیتواند دانشجویان را در این ارتباط مواخذه کند که با این وجود تیمهای موافق و مخالف بایستی در قالب فرمها و قوانینی اصول مناظره که به آنها اعلام شده عمل کنند در غیر این صورت امتیاز کمتری دریافت کرده و از دور مسابقات حذف میشوند.
وی ادامه داد: طبق برنامهریزیهای انجامشده قصد داریم با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی این برنامه را از پایان آذرماه و قبل از امتحانات ترم آغاز و چند دوره از مناظرات را برگزار کنیم و سایر مراحل مناظره در اسفند ماه برگزار خواهد شد و تیمهای برتر استان در پایان اسفند ماه مشخص خواهند شد.
مسوول امور تشکلهای سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: در ارتباط با کرسیهای آزاداندیشی ۲ آییننامه تدوین شده است. یک نمونه از کرسیهای آزاداندیشی مزبور خارج از رقابتهای ملی است که سالهاست انجام میشود و در این نوع کرسی ۲ فرد با محوریت یک موضوع مشخص با نظارت یک کارشناس مرتبط با موضوع به مذاکره میپردازند اما کرسیهای آزاداندیشی که الان در دانشگاه آزاد مشهد برگزار میشود رقابت تیمهای دانشجویی است که به صورت ملی برگزار میشود.
مظفری در خصوص پروتکلهای مهم در برگزاری کرسیهای آزاداندیشی افزود: دوره گذشته کرسیهای آزاداندیشی در پنج محور فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و سلامت برگزار شد که در این دوره محور سلامت حذفشده اما کرسی آزاد اندیشی در چهار محور دیگر برگزار میشود و دانشجویان در قالب تیمهای چهارنفره، ۲ نفر موافق و ۲ نفر مخالف به بحث درخصوص موضوع موردنظر مینشینند.
وی با بیان این که دانشجویان میتوانند موضوعات پیشنهادی خود را به هیأت نظارت ارائه کنند ادامه داد: پیشبینی می شود در سال جاری ۱۲۰ تیم چهار نفره در کرسیهای دانشجویی شرکت کنند که در کنار تمامی این تیمها با توجه به موضوع محوری که دارند یک استاد مشاور قرارداده شدهاست.