به گزارش روز سه شنبه ایرنا از جمعیت هلالاحمر؛ مهدی ولی پور افزود: از آنجایی که کشورمان جزو ۱۰ کشور اول حادثهخیز دنیا به حساب میآید، لزوم آمادگی مستمر نیروهای امدادی و به روزرسانی امکانات و تجهیزات امدادونجات برکسی پوشیده نیست. بنابراین در مجموعه هلالاحمر در این زمینه برنامهریزی خوبی در سراسر کشور انجام و دستورالعملی تدوین شده که براساس آن در سطوح محلی، استانی و ملی در حال تمرین سناریوهای تدوین شده هستیم.
به گفته وی، مانور امروز کرمانشاه با توجه به همین دستورالعمل، با هماهنگی سازمان امدادونجات هلالاحمر و با حضور بیش از ۲۵۰ نیری امدادی اجرا شد.
رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر همچنین با اشاره به برگزاری جلسه مدیریت بحران با حضور استاندار کرمانشاه و مدیران کل استان در این مانور و با محوریت هلالاحمر، تاکید کرد: میزان آمادگی نیروهای امدادی، هماهنگی داخلی مسئولان جمعیت و هماهنگی و تعامل مسئولان هلالاحمر با مسئولان مدیریت بحران کشور در این مانور بررسی شد.
به گزارش ایرنا، ساعت ۹:۱۶ صبح امروز ۱۸ آبان ۱۴۰۰، مانور لحظه صفر با حضور تیمهای امدادی و دستگاههای مسئول در مدیریت بحران استان در منطقه پارک شرقی طاقبستان کرمانشاه برگزار شد.
بر این اساس، مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری (EOC) سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر فعال شده و تیمهای عملیاتی و امدادی استان کرمانشاه به کانون زلزله اعزام شدند. همچنین هلالاحمر استانهای همجوار از استانهای کردستان، ایلام، همدان، لرستان و اصفهان هم با اعلام وضعیت نارنجی به حالت آمادهباش درآمدند. بالگرد امدادی هلالاحمر در منطقه نیز در حالت آمادهباش است.
در ادامه سناریو اعلام شد که زلزله تاکنون ۲۵۰ مصدوم و ۲۰ کشته برجا گذاشته است.
وقوع زلزله ۷.۳ ریشتری در آبان ماه سال ۱۳۹۶ در غرب کرمانشاه که حدود ۶۰ درصد وسعت استان را در برگرفت و خسارت بسیار سنگینی به اکثر مناطق شهری و روستایی وارد کرد.