مجتبی ابراهیمی روز سهشنبه در آیین طرح "مثبت حرکت" بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و تامین ۲۷ هزار ویلچر برای معلولان مناطق کمبرخوردار افزود: به منظور حمایت از معلولان تمام تجهیزات این ویلچرها از بهترین وسایل خریداری شده و در یک کارگاه با همت معلولان تمام قطعات مونتاژ میشود.
وی با اشاره به اینکه در فاز نخست توزیع ویلچر و تجهیزات توانبخشی سهم چهارمحال و بختیاری ۱۰۰ ویلچر است، گفت: این ویلچرها برای کودکان نیازمند و بین ساکن در مناطق محروم استان توزیع خواهد شد.
ابراهیمی افزود: حوزه سلامت و جمعیت مهمترین برنامههای این بنیاد در سطح کشور است که در حوزه سلامت برش سلامت محرومان در اولویت است و توجه به معلولان، محرومان و سلامت کودک محروم در اولویت قرار گرفته است.
طرح غربالگری چشم کودکان و تامین هزینه عینک و عمل جراحی اجرا میشود
معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد گفت: برای خدمترسانی به خانواده معلولان سراسر کشور تفاهم نامه چهار جانبه بین وزارت آموزش و پرورش، بهزیستی، وزارت بهداشت و درمان و بنیاد ۱۵ خرداد برای اجرای طرح تنبلی چشم منعقد خواهد شد تا هیچ کودکی در کشور به خاطر فقر و محرومیت با بیماری یا تنبلی چشم و نابینایی مواجه نشود.
به گفته وی، در این طرح پس از غربالگری، کودکان نیازمندی که به عینک و یا عمل جراحی نیاز داشته باشند زیرپوشش بنیاد ۱۵ خرداد قرار خواهند گرفت و تمام هزینههای درمان این کودکان از طریق بنیاد ۱۵ خرداد پرداخت خواهد شد.
ابراهیمی گفت: برای حمایت از این افراد، کودکانی که با مشکلات شنوایی و بیماران سخت مواجه هستند نیز در یک تفاهمنامه با سازمان بهزیستی از خدمات این بنیاد بهرهمند خواهند شد.
وی اظهار داشت: در این سالها بیشتر فعالیتهای این بنیاد و ستاد اجرایی فرمان امام در حوزه محرومیتزدایی و اشتغال با همکاری بنیاد برکت برنامههای اجرا شده است و در یک سال گذشته نیز مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام، کار امداد رسانی در فوریتهای امدادی مانند سیل، زلزله و کرونا را آغاز کرده و تاکنون بیش از ۶ مرحله بسته معیشتی در سطح کشور توزیع شده است.
به گفته وی، تاکنون از طرف بنیاد ۱۵ خرداد سه هزار مدرسه و ۱۴ خوابگاه دانشجویی در سطح کشور احداث شده است که اجرای این برنامهها در دستور کار قرار دارد.
۳۲ هزار و ۶۸۰ معلول زیرپوشش بهزیستی چهارمحال و بختیاری قرار دارند
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری نیز در آیین گفت:هماکنون ۳۲ هزار و ۶۸۰ معلول در استان زیرپوشش خدمات بهزیستی هستند که از این تعداد درصد بالای به دلیل توانمندیهای خود از جمله تحصیل، ورزش، هنری، قرآن به رتبهها و مقامهای عالی در سطح کشور و بینالمللی دست یافته اند.
نرگس عسگری افزود:هماکنون ۴۵ نفر از معلولان استان در حوزه قرآن و هشت نفر قهرمان پارالمپیک فعالیت دارند و درصد قابل توجهی از معلولان دارای مدارک علمی در مقطع دکترا، کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند.
وی اظهار داشت: نشان دادن توانمندی معلولان، اجرای قانون جامع معلولان و تکریم این قشر از مهمترین برنامهها برای توانمندسازی و نشان دادن توانمندیهای آنان است.
به گفته وی،هماکنون ۱۴ هزار زن سرپرست خانوار، بدسرپرست و بیسرپرست و یتیم در استان زیرپوشش بهزیستی استان قرار دارند که استفاده از ظریفت خیرین برای حمایت از معلولان و این قشر از جامعه ضروری است.
به گزارش ایرنا، پارسال ۲۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات توانبخشی از جمله کاشت حلزون، عینک، ویلچر، عصا و کمک هزینه خدمات اعضای مصنوعی(اٌرتز و پروتز)برای معلولان استان هزینه شد.