به گزارش ایرنا؛ محسن آهنگری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با سرمایه گذاری که در یکسال اخیر در بکارگیری سامانه نوین آبیاری با اعتبار ۵۰ میلیارد ریالی صورت گرفته است ۸۰ هکتار از اراضی بدون استفاده این مرکز در کشت تابستانه مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی بیان کرد: ۲۵۳ هکتار از زمین های مرکز تحقیقات گاودشت زیر پوشش سامانه نوین آبیاری تحت فشار قرار گرفته است که در هر هکتار ۴۰ تن ذرت علوفه از این زمین ها برداشت شده که نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد افزایش تولید داشته ایم.
وی اضافه کرد: ذرت های علوفه ای تولید شده که قیمت هر کیلوگرم ۱۴ هزار ریال می باشد نه تنها علوفه مورد نیاز دام های این مرکز را تامین می کند بلکه در صورت نیاز در اختیار اهالی بومی قرار خواهد گرفت.
ضرورت سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد ریالی در مرکز تحقیقات گاودشت
آهنگری اظهار داشت: تجربه یک سال اخیر ثابت کرده است که سرمایه گذاری در این مرکز دستاورد مضاعفی در حوزه تولید و خودکفایی برای استان مازندران دارد.
وی افزود: در حال حاضر این مرکز در حوزه زیرساخت نیازمند ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری است که این امر جهش تولید را برای این مرکز به ارمغان می آورد.
وی گفت: این سرمایه گذاری باید در حوزه بکارگیری ماشین های مدرن کشاورزی، بسته بندی علوفه ها، زهکشی نهرها و احداث آبندان در این مرکز صورت گیرد.
وی بیان کرد: در این مرکز یک هزار و ۱۰۰ راس گوسفند زل که به عنوان مرکز ذخایر ژنتیک کشور محسوب می شود وجود دارد.
رییس ایستگاه ملی تحقیق و توسعه مرکز تحقیقات گاودشت گفت: قوچ ها و میش های تولیدی این مرکز در اختیار دامداران بومی منطقه قرار خواهد گرفت که استقبال خوبی از تولیدات این مرکز می شود.
وی بیان کرد: همچنین ۴۲۰ راس گاو با نژاد های مختلف که دو منظوره شیری و گوشتی می باشند تولید می شود و گوساله های تولیدی این مرکز در اختیار دامداران متقاضی قرار می گیرد.
ایستگاه ملی تحقیق و توسعه گاو دو منظوره گاودشت در بابل ۳۵۰ هکتار می باشد که در این مرکز ذرت ، سویا، برنج، گندم و علوفه های مختلف دامی تولید می شود.