امیر حسین محمدی پور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افزون بر ۲۲ عنوان شغلی در هرمزگان به نیروی کار نیاز دارند که باید قبل از معرفی به این مشاغل باید نیروهای تحصیل کرده دوره های عملی را فراگیرند.
وی ادامه داد: برای رفع این مساله فنی و حرفهای هرمزگان پای کار ایستاده و آمادگی دارد به نیروهای دانشآموخته دانشگاهی و افراد بدون مهارت را در دورههای خود به صورت عملی آموزش و گواهینامه بدهد.
تربیت نیروی انسانی بر اساس نیازها و شاخصهای آینده باشد
رییس انجمن صنفی کاریابیهای هرمزگان گفت: هیچکس نمیداند هرمزگان و شهر بندرعباس به چند دانشآموخته شیلات، حقوق، محیط زیست، مهندس عمران و شیمی نیاز دارد چراکه کسی نیازهای بازار کار آشکار این استان در پنج سال آینده را مشخص نکرده است.
محمدی پور بیان کرد: شغلهای مورد نیاز در یک تا سال آینده برای مسوولان وبرنامه ریزیان مشخص نیست تا دانشگاهها بتوانند نیروی مورد نیاز آنها را تربیت کنند پس ابتدا بایستی شاخص سنجی شود و برای این منظور باید بپذیریم کشور پیشرو هستیم یا خیر، اگر کشور پیشرو نیستیم بایستی از کشورهای پیشرو شاخص سنجی را بیاموزیم.
وی ادامه داد: اگر قرار است در پنج سال آینده پالایشگاهی در یکی از شهرهای آنها دایر شود ابتدا نیروهای مورد نیاز را تربیت میکنند و یا اینکه این نیروها تحصیل دانشگاهی دارند و کار را بلد هستند و یابلد نیستند که باید مهارت فنی و حرفهای بیاموزند.