کرمانشاه - ایرنا - مدیر نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: کارشناسان موفق به شناسایی یک تُن لواشک در یک کارگاه غیرمجاز در شهر کرمانشاه شدند.

دکتر «شهریار مستوفی» روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اعلام کرد: با آزمایش‌های تخصصی، وجود رنگ مصنوعی و غیرمجاز در این محصول تولیدی آشکار و بعد از طی مراحل قانونی لواشک‌های تولیدی معدوم شدند.

وی از شهروندان خواست در صورت اطلاع از واحدهای تولیدی و کارگاهی زیرزمینی و فاقد مجوز مراتب را به مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی به شماره ۳۷۱۰۶۲۳۲-۰۸۳ اطلاع دهند.

مدیرنظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هم اکنون ۴۲۷ واحد تولیدی و کارگاهی در استان وجود دارد که ۶۰ درصد این واحدها در حال فعالیت هستند.  

مستوفی اظهار کرد: امسال بیش از ۳۶ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد و آلوده در استان کرمانشاه کشف و امحا شده است.

در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه اکنون ۲۸۱ کارخانه و واحد تولید مواد خوراکی و ۲۱ کارخانه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی فعال است.