خرم‌آباد - ایرنا - فرماندار سلسله گفت: بخشداران و دهیاران باید در مواقع بحران‌ احتمالی از ظرفیت خانه‌های هلال و تجهیزات آن استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا مرتضی مهدوی کیا روز چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران سلسله اظهار داشت: خانه هلال روستاهای بخش مرکزی و فیروزآباد شهرستان، ظرفیت مناسبی برای مواقع بحرانی هستند که می توان با هماهنگی دهیاران یا روحانی های مستقر در روستا تجهیزات لازم را در این خانه ها مستقر کرد. 

وی با تاکید بر اینکه مدیران دستگاه ها باید بر چارچوب های مدیریت بحران تسلط کامل داشته باشند عنوان کرد: تمامی مدیران سلسله باید آموزش های لازم برای مقابله با بحران های احتمالی را توسط هلال احمر دریافت کنند.

وی تاکید کرد: همچنین همه مدیران دستگاه‌های اجرایی سلسله باید مواقع بحران و اعلام آماده باش‌، در محل خدمت خود حضور داشته باشند.

فرماندار سلسله با تاکید بر آمادگی دستگاه های خدمت رسان شهرستان برای مقابله با بحران های احتمالی ناشی از بارش برف و باران افزود: فهرست مساجد، مدارس و سالن های ورزشی که قابلیت و استانداردهای لازم جهت اسکان اضطراری را دارند مشخص و به فرمانداری ارسال شود.

وی تصریح کرد: همچنین دستگاه های مرتبط با رودخانه و مسیل ها، بالادست بیمارستان امام خمینی(ره) و مناطق خرگوشناب و پیرکه را لایروبی نمایند و شهرداری نیز لایروبی جداول شهری را انجام دهد تا هنگام وقوع بارش های شدید با مشکل انباشت زباله و آبگرفتگی معابر مواجه نشویم. 

خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران که به اختصار "خانه هلال" نامیده می‌شوند مراکزی با ساختار داوطلبی بدون نیروی انسانی رسمی، پیمانی یا قراردادی در سطح محلات شهرها و روستاها هستند که توسط اعضا، داوطلبان، نیکوکاران و واقفان اداره می‌شوند.

خانه هلال مکانی برای ارائه آموزش های امدادی و اصول و روش های خدمات داوطلبانه به همگان به ویژه جوانان هستند.

۲۴ خانه هلال در سلسله فعال است.