ساری – ایرنا – نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تغییر مدیران باید به تحول در جامعه منجر شود،استاندار جدید مازندران باید این استان را به عنوان یک کشور ببیند و با ظرفیت‌های موجود موظف است این استان را به توسعه برساند.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله محمدباقر محمدی لایینی در مراسم معارفه استاندار جدید مازندران که صبح امروز در سالن الغدیر سپاه کربلا با حضور وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: این آمد و شدها کاری عادی در مدیریت است. اما با این تغییرها و تحول‌ها باید حال و روزگار استان و کشور عوض شود و احسن‌الحال رقم بخورد.

وی افزود: نباید دلخوش به پست‌ها و مقام‌ها باشیم. به گفته امیرالمومنین این‌ها مسئولیتی بر گردن ماست. از ما در پایان مسئولیت می‌پرسند که چه کردید؟

نماینده ولی فقیه درمازندران  خاطرنشان کرد: وقتی این مسئولیت را پذیرفتم تا یک سال بحث و درس و مسائل دیگر را کنار گذاشتم. رهبری بر تقویت جریان انقلابی و بزرگداشت شاخص‌های مردم مازندران خواستار هستند. این وظیفه‌ من است و باید به آن عمل کنم. پس در هر جایگاهی باید کاری کنیم که وظیفه ما حکم می‌کند.

محمدی لایینی تصریح کرد: امروز آقای حسین‌زادگان هر چه تاسف بخورد که کاش آن کار را انجام می‌دادم دیگر تمام شد. این موضوع برای همه هست. حالا آقای حسینی‌پور باید فرصت را غنیمت بداند.

وی افزود: بیش از سه میلیون نفر جمعیت استان نگاه‌شان به استاندار جدید است. منظور از تحول‌ها ،تحول افراد و اشخاص نیست. تحول معیشت، فرهنگ، اوضاع و احوال مملکت در جهت مثبت مقصود است. تحول اشخاص مقدمه‌ای برای تحول جامعه باید باشد.

این مسئول تصریح کرد: اگر دلبسته به دنیا نباشیم تعویض و تغییرها برای ما خوشحالی ندارد و برای استاندار شدن لابی‌گری نمی‌کنیم و روزی هم که گفتند پست را تحویل دهیم ناراحت نمی‌شویم.

امام جمعه ساری  با اشاره به مشکلات معیشتی و اجتماعی جامعه گفت: در استان برخورداری مثل مشکلات آن قدر زیاد است که آدم گریه‌اش می‌گیرد. در استان برخورداری مانند مازندران نباید چندصدهزار نفر زیر پوشش نهادهای حمایتی باشند. هر کدام از فرصت‌های مازندران مانند دریا، جنگل، گردشگری و کشاورزی می‌تواند فرصتی برای کل کشور باشد.

لایینی افزود: مشکلات مازندران زیر پوشش سبز این استان دیده نمی‌شود و مازندران از فقر پنهان رنج می‌برد.

این مسئول تصریح کرد: البته خدماتی هم انجام شد. به ویژه در اوایل انقلاب که اقدامات خوبی انجام می‌شد. فضائل و خدمات به جای خود، اما امروز ارزش‌ها تغییر کرده است و معضلاتی وجود دارد که بعضا به خاطر ناکارآمدی‌ها دیده می‌شود.

وی اظهار کرد: دام‌های مولد استان در حال از دست رفتن هستند و نهاده‌های دامی در انبارهای استان در حال خراب شدن است. این ضعف مدیریتی است.

محمدی لایینی خواستار نظارت بیشتر در دستگاه‌های اجرایی و اداری و نظارتی شد و گفت: همه ابزارهای نظارتی را داریم، پس چرا این اتفاقات می‌افتد و شاهد قیمت‌های سرسام‌آور و تخلفات هستیم.

وی خاطرنشان کرد: بنا نیست مانند گذشته پیش برویم. باید برای استان گام‌های بزرگ برداشته شود. این بلندپروازی اغراق‌آمیز نیست. بلکه از بس کوچک فکر می‌کنیم که باید به بلندپروازی واقعی فکر کنیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به تردد میلیون‌ها مسافر در نوار شمالی کشور برای سفر به مشهد اظهار کرد: چه اشکالی دارد که یک قطار   پرسرعت داشته باشیم تا مردم غرب استان به راحتی به شرق و مرکز بیایند؟ این بلندپروازی نیست. درست فکر کردن است.

وی تصریح کرد: چرا سرمایه‌های مردم ما به ترکیه می‌رود؟ چون زیرساخت‌های درست ایجاد نکردیم. چرا در صادرات موفق نبودیم؟ مازندران از نظر توانمندی اقتصادی یک کشور  است. دو میلیون  و  ۷۰۰ هزار تن تولید مرکبات داریم. اما بهره گرفته نمی‌شود.

این مسئول با انتقاد از عمر کوتاه مدیریت‌ها در مازندران گفت: متوسط عمر مدیریت در مازندران ۱۰ ماه است. چون تصمیم‌های اشتباه گرفته می‌شود. چوب و کاغذ مازندران به عنوان ستاره شمال مدتی است با مدیریت درست به سوددهی رسیده است و مشغول صادرات شد. اما یک شبه بدون مشورت با مسئولان مدیرعامل را می‌خواهند برکنار کنند. این تصمیم‌ها آفت توسعه مازندران است.

محمدی لایینی تصریح کرد: از مدیران می‌خواهم به سود مردم فکر کنند. دست‌کم اگر به جیب مردم نمی‌ریزیم مانند ماجرای بورس جیب مردم را خالی نکنیم.

وی ضمن قدردانی از حسین‌زادگان گفت: ایشان مدیری متحرک و مشرف بود و باید خدمات را گفت. برای ما فرقی ندارد که مدیر از چه طیفی است. هر کسی که در چارچوب نظام گام بردارد و به مردم خدمت کند برای ما عزیز است. به همین دلیل وارد مساله انتخاب استاندار نشدم. من در کنار مردم و پشت مقام معظم رهبری هستم.

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: مازندران باید استان ویژه دیده شود. فرصت‌پروری مهم‌تر از فرصت داشتن است. هزینه‌های مدیریتی برای استان کم شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: استاندار جدید در فکر تحول و اجرای طرح‌های بزرگ و رفع مشکلات مردم باشد و از ظرفیت بخش خصوصی غافل نشود. فکر کند مازندران یک کشور است و با همین ظرفیت‌ها باید پیش برود.

حسینی‌پور روز یکشنبه ۱۶ آبان در جلسه هیئت دولت به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی به عنوان استاندار مازندران در دولت سیزدهم معرفی شد. استاندار جدید مازندران متولد ۱۳۴۷ و اصالتا اهل بلده شهرستان نور است. وی با مدرک کارشناسی علوم سیاسی و کارشناسی ارشد حقوق عمومی در مسئولیت‌های مختلف ملی مانند ریاست مرکز پیگیری‌های ویژه دادستانی کل کشور، دستیار ویژه و دبیر شورای راهبردی سازمان بازرسی کل کشور، رئیس هیأت تخلفات اداری دیوان محاسبات کشور و دبیری شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی کشور حضور داشت.
احمد حسین‌زادگان که امروز کرسی استانداری مازندران را به حسینی‌پور تحویل می‌دهد از هفتم آبان ۱۳۹۷ پس از انتصاب محمد اسلامی استاندار اسبق مازندران به عنوان سرپرست وزارت راه و شهرسازی سرپرستی این استانداری را تحویل گرفت و یک ماه بعد یعنی از هفتم آذر ۱۳۹۷ رسما به عنوان استاندار مازندران معرفی شد و بیش از ۳۵ ماه در این مسئولیت خدمت کرد.