تهران – ایرنا – استاندار تهران در دیدار از مراکز صنعتی شهرستان دماوند گفت: زیرساخت‌های خوبی اعم از خدمات ریلی، فرودگاهی و شهرک ها در این شهرستان فراهم شده است و دولت نیز در خصوص کمک به سرمایه‌گذاران بخش های خصوصی و خارجی مساعدت خواهد کرد.

محسن منصوری روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از دو شهرک صنعتی شهرستان دماوند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از برنامه‌های دولت در دوره جدید، سرکشی، مدیریت میدانی و رسیدگی به مشکلات تولید در شهرستانها است که امروز در سفر به شهرستان دماوند در گام نخست از دو شهرک صنعتی بازدید کردیم که خوشبختانه زیرساخت‌های خوبی در آنها فراهم شده است.

وی ادامه داد: بخشی از مشکلات صنعت مربوط به حوزه اعتباری و بخشی مربوط به ناهماهنگی‌هاست که در بازدید امروز موضوعاتی مربوط به گاز و برق مطرح شد که کابل‌گذاری پست ۶۳ کیلوولت در دستور کار قرار گرفت؛ با توجه به نام‌گذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری، این بازدیدها کمک شایانی به تسهیل و رونق تولید خواهد داشت.

احداث کمربندی دماوند نیازمند اعتبار ۲هزار میلیارد تومانی است

منصوری، با اشاره به پروژه کمربندی جنوبی شهر دماوند و ایجاد ترافیک در بلوار آیت الله خامنه ای به دلیل نبود کمربندی، تصریح کرد: در سه روز آخر هفته زندگی مردم دماوند به دلیل ترافیک‌های سنگین مختل می‌شود و مشکل جدی که در شهرستان دماوند وجود دارد همین بار ترافیکی ایجاد شده در آخر هفته است و گاهی مردم ساعت‌ها در ترافیک می‌مانند و این مهم تبعات خوبی برای منطقه ندارد.

استاندار تهران، با بیان اینکه احداث کمربندی نیازمند اعتبار ۲هزار میلیارد تومانی است، گفت: تامین مستقیم این اعتبار برای دولت کار بسیار مشکلی است اما می توان بخش خصوصی و یا یکی از مجموعه های بانکی را درگیر پروژه کنیم و یا از محل تهاتر نفت یا زمین شهری منابع لازم را تامین کنیم.

وی ادامه داد: پروژه کمربندی جنوبی از سال‌های گذشته در دستور کار قرار گرفته است که تامین اعتبار آن در کوتاه مدت برای دولت امکان پذیر نیست و این موضع صادقانه ما درباره پروژه کمربندی جنوبی دماوند است.

استاندار تهران با اشاره به اینکه این مطلب به معنای رها کردن احداث کمربندی نیست، گفت: پروژه کمربندی جنوبی شهرستان دماوند حتما باید پیگیری شود و دنبال تامین منابع اعتباری آن هستیم که از محل های غیرمستقیم این مهم محقق شود  و وزیر راه نیز پذیرفتند که اگر پیمانکار بخش خصوصی علاقه‌مند باشد، به ازای تامین اعتبار زمین معوض بدهیم.

منصوری در ادامه با اشاره به اجرای طرح شبکه جمع‌آوری فاضلاب، مشکل عمومی در شرق استان تهران را اعتبارات و تامین منابع دانست، گفت: در خصوص جذب سرمایه‌گذار خارجی، زیرساخت‌های خوبی اعم از خدمات ریلی، فرودگاهی و شهرک ها فراهم شده و دولت نیز در خصوص کمک به سرمایه‌گذار بخش خصوصی  و خارجی مساعدت خواهد کرد.

تغییر ۵ فرماندار شهرستان های استان در دستور کار است

منصوری در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: استان تهران ۱۶ فرماندار دارد که  جابه جایی در این حوزه به صورت طبیعی است.

وی افزود: تاکنون سه فرماندار شهرستان های پیشوا، ملارد و بهارستان منصوب شدند و جابجایی ۵ فرماندار هم گردش کارش در وزارت کشور آغاز شده است.

استاندار گفت: اسم این کار خانه تکانی نیست بالاخره رویکردها ی مدیریتی متفاوت است و گردش مدیریتی یک اصل در مدیریت است.

وی بیان داشت: ما در خصوص سایر فرمانداران عجله‌ی نداریم و با بررسی دقیق به این مهم خواهیم پرداخت.

استاندار تهران: دولت آماده کمک به سرمایه گذاران بخش خصوصی است

بازدید استاندار تهران از ظرفیت های صنعتی شهرستان دماوند

همچنین استاندار تهران در سفر یک روزه به دماوند، از ظرفیت‌های صنعتی این شهرستان در دو شهرک صنعتی آیینه ورزان و دماوند۲ بازدید و در جریان مشکلات توسعه مناطق مختلف آن قرار گرفت.

شهرک صنعتی آیینه ورزان شهرستان دماوند که از دهه ۷۰ فعالیت خود را آغاز نموده ۲۸.۸ هکتار وسعت دارد که ۱۸ هکتار آن زمین صنعتی و فاز عملیاتی است.

هم اکنون در این شهرک صنعتی ۷۱ واحد تولیدی قرارداد واگذاری دارد، ۵۵ واحد تولیدی مورد بهره برداری قرار گرفته و ۱۶ واحد تولیدی در حال ساخت بوده و اشتغال صنعتی این واحد تولیدی حدود ۲۵۰۰ تا سه هزار نفر است.

یکی از مشکلات این شهرک صنعتی، تامین آب است که مجوزهای لازم برای حفر چاه از سوی دستگاه های مربوطه گرفته شده که با انجام این عملیات، این مشکل مرتفع می شود.

شهرک صنعتی دماوند۲ نیز از دیگر شهرک های صنعتی شهرستان دماوند محسوب می شود که در کیلومتر ۷جاده کیلان و جنوب شرقی این شهرستان واقع شده است. این شهرک صنعتی از ابتدای سال ۹۰ فعالیت خود را آغاز نموده ولی به دلیل مشکلات زیرساختی از سال ۹۱ تا ۹۶ هیچگونه واگذاری نداشته است و پس از آن با رفع مشکلات، واگذاری واحدهای تولیدی آغاز شده است.

وسعت این شهرک صنعتی ۲۱۳هکتار است که درحال حاضر ۱۱۳هکتار آن فاز عملیاتی و تعداد ۱۶۹ طرح صنعتی واگذار شده است. همچنین ۱۵۲ واحد تولیدی در این شهرک صنعتی در حال ساخت هستند، ۵ واحد تکمیل شده، ۳ واحد پروانه بهره برداری گرفته و ۲ واحد در شرف دریافت پروانه است.

از جمله مشکلات این شهرک صنعتی تامین و توسعه آب و برق است که رفع مشکل آن در دستور کار قرار دارد. اشتغال صنعتی این شهرک بیش از ۲۰۰ نفر است.

منصوری امروز پنجشنبه در سفر یکروزه خود به شهرستان دماوند به همراه عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، فرماندار شهرستان دماوند، امام جمعه دماوند، نماینده مردم شریف دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، پرنیان، مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان تهران و جمعی از مسئولان استان و شهرستان از پروژه مهسان در شهرک صنعتی دماوند۲ بازدید کردند.

عمده مشکلات مطرح شده از پروژه مهسان در این بازدید، انشعاب گاز و افزایش ظرفیت برق بود. در حال حاضر ۲۵۰ نفر در این واحد تولیدی مشغول به کار هستند که با تکمیل پروژه و حل مشکلات، ۱۵۰ تا ۵۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.

بازدید از پروژه داروسازی در شهرک صنعتی دماوند۲ از دیگر واحدهای تولیدی در این شهرک صنعتی بود که عمده مشکلات مطرح شده در این بازدید درخواست افزایش ظرفیت برق بوده است.

بازدید از کارخانه کیمیا شیمی در شهرک صنعتی آیینه‌ورزان از دیگر مقاصد سفر استاندار تهران بود که از جمله مطالبات آنان افزایش ترانس برق، عمده موضوع مطرح شده در این بازدید بود.

شایان ذکر است، استاندار تهران در سفر یکروزه خود به دماوند بازدید از برخی صنایع در دو شهرک صنعتی شهرستان دماوند، بازدید از روند پیشرفت فیزیکی مسکن مهر مهرآباد بخش رودهن و همچنین تشکیل جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، دیدار با خانواده معظم شهدا و بهزیستی را در دستور کار دارد.