«یوسف عرفانینسب» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۵۲ میلیارد تومان از این بدهی مربوط به دستگاههای اجرایی، صنایع، نیروهای مسلح، شهرداریها و واحدهای تجاری استان است.
وی اظهار داشت: بدهی مشترکان خانگی استان ۲۰ میلیارد تومان است که ۱۴ میلیارد تومان آن در حوزه آبفای شهری و ۶ میلیارد تومان نیز بدهی مشترکان روستایی است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: طبق آئیننامهها باید آب مشترکان بدهکار قطع شود اما، این شرکت همراهی با مشترکان را رویه قرار داده و امید است که مبالغ قبوض پرداخت نشده در اسرع وقت وصول شود.
عرفانینسب افزود: شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی غیردولتی است و تنها منبع مالی در اختیار برای پوشش هزینهها و ارایه خدمات را با دریافت قبوض آببها و خدمات دفع فاضلاب تامین میکند بنابراین دریافت نشدن مبالغ قبوض آب بها، آبفا را در تنگنای مالی قرار داده و ارایه خدمات مطلوب را با مشکل مواجه میکند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: مشترکان خانگی در پرداخت آب بها همواره نسبت به دستگاههای اجرایی خوش حسابتر هستند و اغلب آنان با پرداخت به موقع آبفای استان را در اجرا و مدیریت برنامهها یاری میکنند اما، از دستگاههای اجرایی که نسبت به این موضوع بیتوجه هستند گلایه وجود دارد.
۶۵۳ هزار و ۳۳۵ مشترک آب و ۳۱۷ هزارو ۹۸۰مشترک فاضلاب شهری و روستایی اکنون زیرپوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی قرار دارند.