به گزارش روز پنجشنبه پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سید احمد علم الهدی، وی در دیدار با مسوول اتحادیه دامداران استان خراسان افزود:اگر در این شرایط یک اتحادیه وجود داشت، میتوانست مدیریت درستی انجام دهد چون اتحادیههای دامداری و کشاورزی یکی از ظرفیتهایی مهم در مدیریتهای خرد و کلان این حوزههاست و فقط حافظ منافع صنف نیست بلکه برای مدیریت صنف است.
وی ادامه داد:بسیاری از مدیریتهای کلان و بازرسیهایی که صورت میگیرد میتواند با مدیریت اتحادیهها انجام شود که هم شاهد صرفهجویی در وقت و هم شاهد تخلفات کمتری باشیم.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت:اگر با طرح و برنامه جلو برویم، میتوانیم از سرمایهگذاران نیز دعوت کنیم تا در بخشهای مختلف کشاورزی و دامداری سرمایهگذاری کنند و زیر ساخت این فعالیت را توسعه ببخشند تا از مهاجرت بیرویه روستانشینان جلوگیری شود.
علم الهدی افزود: دامداری و کشاورزی در اقتصاد و معیشت مردم موثر است یعنی اگر نان، گوشت و شیر گران شود در پی آن همه چیز گران میشود و این مساله با مدیریت اتحادیه برطرف میشود.
علمالهدی افزود: اخیرا در خراسان رضوی دچار مشکل نان شدیم که با تحقیق متوجه شدیم به دلیل رانت و رانتخواری این اتفاق افتاده است که اگر مدیریت اتحادیه برقرار بود، دچار این مشکلات نمیشدیم.
وی اضافه کرد: در اتحادیه باید روزنههای رانت و فساد شناسایی و مدیریت شود و انشاءالله با حضور استاندار جدید، اتحادیهها نیز به درستی مدیریت خود را بر اصناف انجام دهند.
بخش کشاورزی، تنها منبع تامین معیشت افزون بر نیمی از جمعیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفری روستایی استان خراسان رضوی است و ۳۶۳ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی این استان فعالیت دارند و تولید سالانه انواع محصولات باغی، زراعی و دامی خراسان رضوی هشت میلیون تن است و سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین در این استان زیر کشت ۸۳ نوع محصول میرود.
همچنین حدود ۳۴۶ هزار راس دام سنگین در خراسان رضوی وجود دارد که ۱۴۶ هزار راس آن در دامداری های سنتی و نیمه صنعتی نگهداری میشوند.