آیدین رحمانی روز پنجشنبه در جلسه کمیسیون ایمنی راه های آذربایجان غربی افزود: اداره کل راه و شهرسازی باید توجه ویژه به آزادراه ارومیه – تبریز داشته باشد زیرا اجرای کامل این مسیر، تاثیر بسیاری برای مردم و اقتصاد استان دارد.
وی همچنین بر ساماندهی ورودی شهرهای آذربایجان غربی به ویژه شهر ارومیه تاکید کرد و ادامه داد: در این خصوص نیز اقدامات فوریتی لازم است و کمیته ای با حضور همه نهادهای مسوول در این خصوص ایجاد شود تا در این باره تصمیم گیری کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: با توجه به وظیفه دستگاه های اجرایی و بارندگی ها، نیاز است تعامل گسترده ای را در تسهیل و روان سازی تردد در جاده ها با رویکرد کاهش تصادف و تلفات صورت گیرد.
رحمانی بیان کرد: همه نهادهای مسوول در این باره باید با راهداری و پلیس هماهنگی داشته باشند.
وی گفت: بازگشایی سریع و به موقع راهها و افزایش ایمنی در جاده ها از اولویت هایی است که باید مدنظر ادارات مسوول موقع بارندگی باشد.
وی با تاکید بر تامین اقدامات سخت افزاری در راه های آذربایجان غربی افزود: در این باره مهمترین موضوع راهداری، نیروی انسانی و ماشین آلات است که تامین نیازهای مالی این حوزه را بسیار ضروری می سازد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه طرح راهداری زمستانی همزمان با سراسر کشور در آینده نزدیک در استان نیز اجرا خواهد شد، گفت: در این خصوص ۱۰ هزار تن نمک و سه تا پنج برابر این میزان، ماسه تامین شده است.
ارسلان شکری افزود: ۴۲۰ ماشین فعال، ۹۰۰ نفر راهدار و ۶۸ اکیپ راهداری برای اجرای طرح زمستانی در آذربایجان غربی آماده هستند.
به گزارش ایرنا، آزادراه ارومیه – تبریز یکی از مسیرهای مهم ۲ مرکز استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی است که مسیر این ۲ شهر را حدود ۲۰ کیلومتر کوتاه تر می کند.