احمدرضا محمدی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این روستاها در تمامی نقاط استان به ویژه در شهرستانهای لردگان، خانمیرزا و اردل پراکنده شده است.
به گفته وی، برخی از این روستا به سبب خشکیدگی مخازن آب و برخی از روستاها به سبب نبود خطوط آبرسانی با تانکر آبرسانی سیار میشود.
محمدی تصریح کرد: ذخایر منابع آب زیرزمینی استان به شدت کاهش یافته و تداوم خشکسالی در استان میتواند روستاهای و شهرهای بسیاری را با تنش آبی مواجه کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تانکرهای آبرسانی ماهانه در قالب ۲ هزار و ۲۸۴ سرویس به مناطق روستایی استان آب منتقل میکنند، تصریح کرد: حجم مخازن این تانکرها از ۶ هزار تا ۲۰ هزار لیتر است.
محمدی خاطر نشان کرد: چند شهر استان نیز در فصل تابستان و با افزایش مصرف آب با تنش آبی روبرو شد که با حفر چاههای کمکی به صورت موقت این مشکلات برطرف شده است.
وی با اشاره به کمبود منابع زیرزمینی و ضرورت تامین آب از منابع سطحی، تصریح کرد: با تکمیل ۲ پروژه آبرسانی چالگاه در شهرستان خانمیرزا و سردشت در شهرستان لردگان ۸۷ روستا از منابع آب سطحی و پایدار برخوردار خواهند شد.
به گزارش ایرنا، خشکسالیهای اخیر از سال آبی ۸۵-۸۶ در این استان آغاز شده است و در طول این سالها بین یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۵۰۰ میلیمتر کمبود بارش در استان گزارش شده که معادل نبود هیچ بارشی به مدت ۲ سال است.
۹۶.۱ درصد مساحت این استان درگیر خشکسالی است و این موضوع بر افت ذخایر آب زیرزمینی این استان به شدت تاثیر گذاشته است.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
چهارمحال و بختیاری دارای نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت در ۱۰ شهرستان است.