به گزارش پنجشنبه شب روابط عمومی این اداره کل ،مجید جوادیانزاده افزود: با توجه به پیشرفتهای فناوری تاکنون رقیبی برای کتاب پیدا نشده است و از سوی دیگر کتاب حافظه ملت و جامعه محسوب می شود، زیرا کتابخوانی نوعی مهارت است که باید در تمامی جامعه آن را نهادینه کنیم.
وی خاطرنشان کرد:همچنین باید کتاب را ارج بگذاریم و کتابخوان، خالق کتاب و ناشر را تکریم کنیم؛ این موضوع مسیر توسعه جامعه را هموار میکند و هفته کتاب نیز بهانهای برای انجام چنین اقدام هایی است.
وی در ادامه با اشاره به انتخاب یزد به عنوان پایتخت کتاب در سال ۱۳۹۸ و پایتخت صحیفه سجادیه ایران در سال ۱۴۰۰، افزود: امسال برای هفته کتاب و به طور کلی برای کتاب برنامههای متعددی پیشبینی شد تا به زودی یکی از رقبای جدی پایتخت کتاب جهان باشیم.
جوادیان زاده درباره برنامههای امسال هفته کتاب در یزد، خاطرنشان کرد: مهمترین برنامه اختتامیه چهارمین دوره کتاب سال یزد و رونمایی از کتابهایی با مضامین فرهنگی و هنری خصوصا فرهنگ عامه است که با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان منتشر شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب به همین مناسبت اظهار کرد: نمایشگاه های متعدد کتاب در حسینیه و کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد و برخی شهرستانها در هفته یادشده پیش بینی شد.
وی تجلیل از کتابداران برگزیده و رونمایی از پوستر جشنواره مکتوب رضوی را از دیگر برنامهها عنوان کرد و افزود: بازدید از کتابفروشیهای قدیمی یزد مثل امیرکبیر، بازدید از باشگاههای کتابخوانی فعال یزد مثل باشگاههای اقلیت دینی، باشگاههای کودک کار، مدرسه فوتبال و از این قبیل برنامه ها در دستور کار قرار دارد.
وی همچنین تاکید کرد: رونمایی و جشن امضای برخی کتابهایی که با موضوع یزد نگاشته شد، مثل کتاب پرفروش «خیابان هزار درخت» نوشته نسیم خلیلی و بازنشر کتاب قدیمی «ننه زهرا و پسرش» را نیز اجرا میکنیم.
به گفته جوادیانزاده در هفته کتاب از روستاهای گردکوه و مدوار مهریز که از روستاهای فعال دوستدار کتاب به شمار میآید و از کتابخوانان و مروجان کتابخوانی تجلیل می شود.
امسال بیستو نهمین دوره هفته کتاب ایران از بیستو چهارم آبانماه با شعار «جای خالی را با کتاب خوب پُرکنیم» برگزار میشود.