حسن عبدالهی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ظرفیتها و اقلیم مناسب در کنار وسعت منطقه و خاک مناسب، این امکان را فراهم کرده است تا با برنامه ریزی لازم ارزشمندترین گیاهان دارویی در این شهرستان کشت شود.
وی افزود: از طرح ایجاد کشت و صنعت تخصصی گیاهان دارویی در این شهرستان حمایت می شود و اراضی مناسب در اختیار اینگونه فعالیتها قرار می گیرد.
فرماندار شوط اضافه کرد: با راه اندازی این مرکز در این شهرستان، در کنار بکارگیری و اشتغال جوانان بومی تحصیل کرده، زمینه برای توسعه صادرات داروهای گیاهی با برند داخلی به کشورهای همسایه فراهم می شود.
عبدالهی ادامه داد: اصلاح الگوی کشت محصولات با ارزش افزوده بالا و ارزشمند و محصولاتی که نیازمند آب کمتری هستند از جمله سیاستهای مسوولان به ویژه مدیران جهاد کشاورزی این شهرستان در این زمینه است و با ارائه تسهیلات مناسب از این طرح حمایت می کنند.
وی ادامه داد: جهاد کشاورزی این شهرستان در راستای برنامههای مدت دار برای رونق کشت گیاهان دارویی از کشاورزان در راستای تغییر و اصلاح الگوی کشت در مناطق کم آب، اطلاع رسانی، تسهیلات بانکی و آموزش حمایت خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، شوط دارای ۳۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که سطح زیر کشت محصولات آبی ۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار و سطح زیر کشت محصولات دیم آن ۱۹ هزار هکتار است؛ مساحت باغهای این شهرستان نیز هزار و ۱۶۰ هکتار و وسعت مراتع بیش از ۷۱ هزار هکتار است.
شهرستان شوط در شمال آذربایجانغربی واقع شده و از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی است.