مجید حججی روز شنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: زیرساختهای تیران و کرون در منطقه غرب استان اصفهان توسعهیافته و یکصد تخت اقامتی در سه سال اخیر به امکانات گردشگری منطقه افزودهشده است.
وی بیان کرد: بخش گردشگری تیران و کرون تا سال ۹۶ امکانات اقامتی مناسب نداشت ولی اکنون با راهاندازی ۱۲ اقامت بوم گردی رو به بهبود است.
وی ادامه داد: تیران و کرون به لحاظ قدمت تاریخی و ظرفیتهای گردشگری طبیعی و میراثی ازجمله قلعه تاریخی و حیاتوحش قمیشلو، درهای سنگی، کوچهباغها، شهر زیرزمینی، روستاهای تاریخی، آبشار و طبیعت بکر از ظرفیت بالای گردشگری برخوردار است.
فرماندار تیران و کرون موقعیت جغرافیایی و ارتباط بین استانهای همجوار اصفهان و نزدیکی به مرکز استان را ازجمله فرصتهای مهم در رونق گردشگری این خطه بیانکرد.
وی بابیان اینکه باید تمهیدات لازم برای گردشگری دوران پس از کرونا فراهم شود، خاطرنشانکرد: جلسات کمیته تخصصی گردشگری برای جذب سرمایهگذار بخش خصوصی، رفع موانع پیشرو، توسعه زیرساختها و ارائه برنامه جامع بهصورت هفتگی برگزار میشود.
حججی خاطرنشان کرد: تسهیلات بانکی برای سرمایهگذاران پیشبینیشده و امکانات لازم برای اجرای طرحهای گردشگری در سطح شهرها و روستاها در حال انجام است که سنگفرش بافتهای فرسوده و احیای این مناطق از جمله آن است.
وی از نصب تابلوهای راهنمای گردشگری، تشکیل ستادهای تسهیل برای روستاهای تاریخی و تولید محتوا برای معرفی این شهرستان در راستای پیشرفت صنعت توریسم خبرداد و گفت: روستای جاجا، کرد علیا و خمیران دارای ظرفیت گردشگری هستند که متناسب با بافت آن طرح هادی اجرایی میشود.
به گزارش ایرنا، تیران و کرون در ۴۵ کیلومتری مرکز استان و در مسیر شهرستانهای غرب اصفهان ازجمله فریدن، چادگان، خوانسار و گلپایگان و استانهای چهارمحال و بختیاری و خوزستان قرارگرفته است.
تفرجگاههای طبیعی و تاریخی این شهرستان از ظرفیتهای گردشگری منطقه به شمار میرود.