سنندج - ایرنا - امام جمعه سنندج با اشاره به یافتن پیکر شهیده فاطمه اسدی در تفحص اخیر گفت: جمعی بدون هیچ رحمی و همچون دوران جاهلیت این بانوی شهیده را به شهادت رساندند.

به گزارش ایرنا ماموستا فایق رستمی در خطبه نماز جمعه سنندج اظهار داشت: شهادت این بانوی شهیده را که دل مردم کردستان با شهادتش جریحه دار شد به تمام ملت ایران تسلیت می‌گوییم.

شهیده فاطمه اسدی ۳۷ سال قبل برای آزادی همسرش از دست گروهک‌ دموکرات به اردوگاه آنان رفته بود، دیگر بازنگشت و یک ماه پس از رفتنش به دست آن گروهک و پس از شکنجه به شهادت رسید.

امام جمعه سنندج گفت: پیامبر (ص) وقتی با یاران خود به جنگ کفار رفت در میانه راه با جسد خانمی روبرو می‌شود و به خالدبن ولید پیام می‌دهد که به همه یادآوری کنند اسلام از کشتن زنان مبرا است.

وی در بخش دیگری از خطبه نماز جمعه با اشاره به اقدامات اخیر در استان یادآور شد: دریافت اعتبار برای تکمیل مساکن مهر، افزایش اعتبار راه بیجار به زنجان، پیگیری و دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان از طرف رهبر معظم انقلاب از سوی بنیاد مسکن و انعقاد توافقنامه‌هایی در مورد مسکن ملی از اقدامات قابل تقدیر اخیر بوده است.

ماموستا رستمی افزود: پیگیری گرفتن مجوزهای لازم برای مرز بانه و سیران بند با توجه به رسمی شدن مرز  و پیگیری و  ساماندهی مرز که نفع آن به همه مردم استان می‌رسد هم از اتفاقات خوب بوده است.
وی بر اهمیت کنترل قیمت‌ها و تورم تاکید کرد و ادامه داد: فقر و نداری انسان را به سمتی سوق می‌دهد که ممکن است به ایمان فرد آسیب بزند.

امام جمعه سنندج ابراز امیدواری کرد قیمت‌گذاری ۲۰ کالای اساسی نویدبخش حل گرانی‌ها در آینده باشد.
وی با اشاره به اینکه غمخواری، ترحم و دلسوزی نسبت به جامعه بشریت مهم است اظهار داشت: اگر نماز و روزه با دستگیری و کمک به جامعه همراه نباشد فرد در قیامت نجات پیدا نمی‌کند.

ماموستا رستمی با بیان این حدیث که اگر مسلمانی لباسی بر تن فقیری کند زیر پناه پروردگار قرار خواهد گرفت افزود: دنیا، مال و اموال تمام می‌شود اما محاسبه و لطف پروردگار تمام شدنی نیست.
امام جمعه سنندج تاکید کرد: همه مردم در قبال اتفاقات جامعه مسوول هستند و این مسوولیت فقط برعهده مسوولین دولتی نیست.

نماز جمعه سنندج هر هفته در مسجد دارالحسان سنندج که در ضلع شمالی خیابان امام خمینی(ره) قرار دارد، برگزار می‌شود.

مسجد دارالاحسان سنندج از مساجد قدیمی کشور محسوب می شود و برابر کتیبه‌های موجود در بنای آن، این مسجد سال ۱۲۲۷ هجری قمری توسط امان الله خان اردلان والی کردستان ساخته شده و از نظر فضاهای موجود مشتمل بر ۲ ایوان شرقی و جنوبی، گلدسته های موجود بر بالای ایوان شرقی، صحن مرکزی، ۱۲ حجره اطراف، شبستان ستوندار با ۲۴ ستون سنگی مارپیچ است.

در سال های اخیر به دلیل افزایش تعداد نمازگزاران صحن جدید این مسجد در پنج طبقه نیز احداث شده و زنان و مردان مومن سنندجی هر هفته نماز وحدت بخش جمعه را در این مکان اقامه می‌کنند.