وی روز جمعه پس از دیدار با نبیه بری رئیس مجلس لبنان در پاسخ به این پرسش که آیا در باره استعفا با وی گفت وگو کرده است، افزود: در دیدار با بری موضوع استعفا مطرح نشد. (برخی) ماجرای قرداحی را مشکل اصلی لبنان معرفی می کنند اما مصیب هایی را که خودشان سر لبنان آوردند، از یاد برده اند.
وی تاکید کرد که مشکل دولت، من نیستم. پیش از انتشار مصاحبه من نیز دولت تشکیل جلسه نداده است.
قرداحی در پاسخ به پرسشی در باره راه حل مناسب در این زمینه گفت: این را از نخست وزیر بپرسید.
وی در عین حال اظهار داشت: اگر ضمانت هایی را که به اطلاع پطرس الراعی (رهبر مارونی ها) رسانده ام، دریافت کنم، حاضر(به استعفا) هستم. من قصد ندارم با هیچکس نه با نخست وزیر و نه با عربستان که آن را محترم می شمارم، وارد چالش شوم. ما موضوع و تحولات جاری را بررسی می کنیم.
وزیر اطلاع رسانی لبنان افزود: اگر تضمین هایی وجود داشته باشد، من حاضرم.
قرداحی با بیان اینکه پای نوعی اخاذی در میان است گفت: عربستان و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس سینه ای فراخ دارند.
وی خاطرنشان کرد که من قصد تحریک هیچکس را ندارم. برخی در داخل از ماجرای من برای تبرئه شورای همکاری خلیج فارس سوء استفاده می کنند.
در پی اظهارات وزیر اطلاعرسانی لبنان در برنامه «برلمان شعب» (پارلمان ملت) شبکه تلویزیونی «الجزیره» قطر که در آن حمله کشورهای ائتلاف عربی - آمریکایی به سرکردگی عربستان و امارات علیه یمن را محکوم کرد، عربستان سفیر خود در بیروت را فراخواند و سفیر لبنان را اخراج کرد.
قرداحی با انتقاد از تجاوز نظامی ائتلاف سعودی گفته بود، «انصارالله» به جایی تجاوز نکرده و از مردم خود که در جشن و عزا توسط جنگندههای سعودی بمباران میشوند، دفاع میکند.
کویت، بحرین و امارات نیز در دنباله روی از عربستان سفرای خود در بیروت را احضار کردند. بحرین و کویت نیز به سفیر و کاردار لبنان در کشورهای خود ۴۸ ساعت فرصت دادند تا خاک این کشور را ترک کنند.
رسانههای لبنان پس از انتشار این مصاحبه گفتند که به دنبال اظهارات قرداحی در مورد جنگ یمن، بحران سیاسی جدیدی در افق میان لبنان و عربستان نمایان شده است.