رضا پورمهدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: آغاز ساخت این بازارچه به مساحت ۳۳۷ متر مربع شامل هفت غرفه برای عرضه محصولات صنایع دستی مربوط به سال ۹۷ است که لیست هنرمندان متقاضی دریافت غرفهها به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان ارسال گردید.
وی افزود: پس از دریافت انشعابات آب، برق و گاز از سوی دستگاههای خدماترسان، بازارچه صنایع دستی مینودشت افتتاح میشود و غرفههای آن در اختیار هنرمندان شهرستان برای عرضه تولیدات قرار خواهد گرفت.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مینودشت گفت: با راهاندازی این بازارچه در پارک مرکزی شهر برای ۹ نفر اشتغالزایی میشود.
وی یادآورشد: بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ هنرمند مینودشتی در رشتههای مختلف صنایع دستی از جمله ابریشمبافی، نمدمالی سنتی، گلیمبافی، قلاببافی، حصیربافی، سوزندوزی سنتی، خراطی با چوب و تولیدات چرم فعالیت دارند که حدود ۳۰۰ نفر آنان بیمه هستند.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مینودشت گفت: حجم تولیدات هر کدام از رشتههای صنایع دستی در شهرستان متفاوت است به عنوان نمونه هر هنرمند ابریشمباف سالانه حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ متر پارچه میبافد و این میزان برای حصیربافی ۴۰۰ تا ۶۰۰ متر مربع است.
پورمهدی افزود: ایجاد مرکزی ثابت برای عرضه محصولات صنایع دستی، موجب رونق اشتغال و افزایش درآمد هنرمندان میشود.
وی همچنین با اشاره به ظرفیتهای گردشگری مینودشت، گفت: متقاضیان ایجاد ۳۰ واحد بومگردی در مناطق روستایی این شهرستان که مراحل اداری، دریافت استعلامها و صدور موافقت اصولی برای آنها انجام شده، منتظر دریافت تسهیلات ارزان قیمت هستند.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مینودشت افزود: ۱۷ واحد بومگردی روستایی در مناطق خوش آب و هوای جنگلی و کوهستانی و همچنین ۲۲ خانه مسافر در مناطق شهری و روستایی شهرستان فعالیت دارند.
موقعیت جغرافیایی کم نظیر مینودشت در حاشیه جاده بین المللی شمال - مشهد، در کنار طبیعت زیبا و بکر این شهرستان با انبوهی از منابع طبیعی خدادادی مانند جنگلهای هیرکانی، آبشارها، چشم اندازهای زیبا، مناطق مرتفع و روستاهای جنگلی و کوهستانی و صنایع دستی اقوام آن، فرصت مناسبی برای توسعه گردشگری مینودشت فراهم کرده است.
شهرستان مینودشت مطابق سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۹۵ تعداد ۷۵ هزار و ۴۸۳ نفر جمعیت دارد.