مشهد- ایرنا- شهردار مشهد تاکید کرد: شهرداران مناطق در نظارت بر ساخت و سازها جدی باشند تا ورودی‌ پرونده به کمیسیون ماده ۱۰۰ کاهش یابد و این موضوع یکی از شاخص‌های ارزیابی مناطق خواهد بود.

 سیدعبدالله ارجایی روز شنبه در نشست شورای شهرداران افزود: برخی پرونده های حل نشده نیز در کمیسیون ماده ۱۰۰ وجود دارد که باید به صورت جدی بررسی و راهکاری برای حل آنها پیدا شود.

وی در خصوص بحث درآمدی مناطق شهرداری نیز گفت: در این بخش عملکرد مناطق با یکدیگر مقایسه نخواهد شد بلکه عغملکرد هر منطقه با خودش در ۱۰ ساله گذشته مقایسه و اعتبارسنجی خواهد شد.

شهردار مشهد اظهار کرد: پیش بینی بودجه سال آینده مناطق نیز بر همین مبنا خواهد بود، بودجه ۱۰ ساله گذشته بررسی و برای بودجه سال یازدهم آن منطقه برنامه ریزی می شود.

ارجایی اضافه کرد: مناطق در حوزه درآمد و هزینه به صورت ماهانه نسبت به میانگین عملکرد ۱۰ ساله گذشته ارزیابی خواهند شد و انتظار داریم که درآمد مناطق صعودی و هزینه ها نزولی باشد.

وی گفت: شهرداران مناطق در منابع نقدی، غیرنقدی و دولتی باید به دیون و سرمایه گذاری توجه بیشتری داشته باشند، در این حوزه منطقه محوری برای ما بسیار جدی است و محکم پای این مساله ایستاده ایم.

شهردار مشهد افزود: شهرداران اگر به اختیارات بیشتری نیاز دارند، به آنان داده خواهد شد اما در مقابل از آنها اقدام و کار درخور نیز خواهیم خواست.

ارجایی گفت: شهرداران مناطق برای استفاده از ظرفیت هایی که برای درآمدزایی در مناطق آنها وجود دارد از جمله جذب سرمایه گذار با بهره گیری از زمین های موجود برنامه ریزی کنند و ما نیز در این مسیر از آنان حمایت خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: شهرداران مناطق باید پیگیر رفع مشکل زمین های ارتش، انتقال زندان و غیره و رفع مشکلات سایر زمین های بزرگ مقیاس شهری باشند.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد نیز در حاشیه این نشست گفت: یکی از مولفه هایی که در پرداخت مصارف جاری و عمرانی مناطق شهرداری در نظر خواهیم گرفت، تحقق درآمدی خود مناطق خواهد بود، این امر انگیزه‌ای برای شهرداران مناطق در کسب درآمد است.

محمدرضا مومنی، افزود: در گذشته میزان طلب مناطق برای پرداخت درصدی از مصارف جاری و عمرانی در نظر گرفته می شد و بحث منابع، مصارف و پروژه‌های عمرانی در مناطق از اهمیت زیادی برخوردار است.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد ادامه داد: قصد مقایسه اقدامات مناطق با یکدیگر را نداریم، بلکه براساس برنامه درآمدی ۱۰ سال گذشته، هر منطقه را به تفکیک و در سال ۱۴۰۰ به صورت منابع بررسی و انتظارات خود را از شهرداران در خصوص بحث درآمدی مطرح کردیم.

منابع آلبوم بودجه ١٤٠٠ شهرداری مشهد، ۱۸۴ هزار و ۸۶ میلیارد و ۸۷۲ میلیون ریال و مصارف آلبوم بودجه این شهرداری در سال جاری ۱۷۹ هزار و ۷۸۲ میلیارد و ۸۷۲ میلیون ریال است.