همدان- ایرنا- معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی امور استان های دانشگاه پیام نور گفت: این دانشگاه با پذیرش دانشجو در دهه های ۸۰ و ۹۰ سبب شکسته شدن سد کنکور شد.

به گزارش ایرنا، «محمد جمالزاده» روز یکشنبه در آیین معارفه رییس دانشگاه پیام نور مرکز همدان افزود: دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه مردمی خدمات زیادی را تاکنون به مردم و کشور ارائه کرده است که نمونه بارز آن ایجاد ثبات و امنیت در مرزها با دایر کردن مراکز علمی در این نقاط است.

وی اضافه کرد: راه اندازی دانشگاه و پذیرش دانشجو در مناطق محروم و مرزی ، زمینه کسب علم توسط ساکنان در این نقاط را فراهم آورده است.

معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی امور استان های دانشگاه پیام نور ادامه داد: بر اساس آمار ارائه شده از سوی سازمان سنجش بیشترین میزان قبولی کارشناسی ارشد به ویژه در رشته علوم انسانی متعلق به این دانشگاه است.

جمالزاده اضافه کرد: ۱۶۰ هزار دانشجو داوطلبانه این دانشگاه را امسال برای تحصیل و کسب علم انتخاب کردند که این امر موید جایگاه بالای دانشگاه پیام نور است.

وی وجود تعامل و صمیمیت بین کارکنان را زمینه ساز پیشرفت روز افزون دانشگاه دانست و گفت: فرهنگ کار، تلاش و برادری، استفاده از توان همکاران خوش فکر و خلاق، دانشجویان و بهره گیری از ظرفیت های برون سازمانی از جمله استاندار، نمایندگان مردم در خانه ملت، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مورد تاکید است.

معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی امور استان های دانشگاه پیام نور به بیان جایگاه دانشگاه از دید بزرگان پرداخت و افزود: پی بردن به جایگاه دانشگاه و نقش آن در رشد و توسعه کشور موجب تلاش بیشتر مسئولان این مجموعه برای پیشبرد اهداف می شود.

جمالزاده اضافه کرد: به گفته امام راحل «اگر دانشگاه یک کشور اصلاح شود کشور اصلاح می شود» و «دانشگاه خوب یک ملت را سعادتمند و بالعکس آن کشور را عقب می اندازد» با این توصیف ها باید بیشتر به نقش و جایگاه دانشگاه اهمیت قائل شویم.

وی تاکید کرد: تکریم و احترام دانشجویان امری الزامی است چرا که دانشجویان تضمین کننده فردای هر جامعه هستند و پرورش دانشجوی خوش فکر و توانمند سبب توسعه کشور در بخش های مختلف می شود.

جمالزاده ادامه داد: برای بررسی وضعیت آینده یک کشور باید وضعیت دانشگاه آن را رصد کرد همچنین حاکم شدن فضای دینی و تربیتی در مراکز علمی، جامعه را به سمت توسعه هدایت می کند.

سرپرست دانشگاه پیام نور استان همدان نیز گفت: یکی از الزامات و نیازهای کنونی دانشگاه راه اندازی کارگروه هایی با عضویت هیات علمی، اساتید و دانشجویان با رویکرد درآمد زایی است.

«علی حسین محمدظاهری» افزود: در راستای توسعه فرهنگی، رشد و ارتقای کارمندان نیز باید کارگروهی تشکیل داد تا زمینه رشد و بالندگی همکاران مطابق با ظرفیت و توانمندی آنان فراهم می شود.

وی انجام کار به صورت انفرادی را شیوه نادرست و غیرعلمی دانست و گفت: گروه هایی برای پیشرفت همه جانبه باید تشکیل شود تا بتوان همه کارها را با همفکری و تضارب آرا پیش برد.

وی بیان کرد: کارهای فرهنگی نیز در دانشگاه با قوت اجرایی می شود اما این برنامه ها نباید تنها به برگزاری مراسم ختم شود بلکه باید زمینه ای برای تربیت دانشجوی مطالبه گر، عدالت طلب و عدالت گستر شود.

در این آیین از خدمات «صفی الله صفایی» رییس پیشین دانشگاه پیام نور مرکز همدان تقدیر و« علی حسین محمدظاهری» به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور استان همدان و دبیرخانه منطقه ۴ دانشگاه معرفی شد.

به گزارش ایرنا هم اینک ۱۰ هزار و ۶۰۰ دانشجو در ۴۳ رشته محل در ۱۳ مرکز واحد پیام نور استان همدان مشغول به تحصیل هستند.