به گزارش ایرنا از کیودو، طبق برنامه های دولت برای مقابله با موج ششم احتمالی، نظام درمانی کشور به گونه ای در ماه میلادی جاری ارتقا خواهد یافت که حدود ۳۷ هزار بیمار بتوانند برای دریافت خدمات درمانی، در بیمارستان ها پذیرش شوند این تعداد تقریبا ۳۰ درصد بیشتر از تابستان سال میلادی جاری است که تعداد مبتلایان به بالاترین سطح رسیده بود.
دولت تصمیم دارد از ماه میلادی آینده، برای پی بردن به تعداد تخت های موجود در هر مرکز درمانی برای بیماران مبتلا به کرونا و همچنین درصد تخت های اشغال شده، از تکنولوژی های فناوری اطلاعات استفاده کند.
دولت همچنین تصمیم گرفته است که از ماه دسامبر، اقدام به عرضه واکسن های یادآور کرونا برای آن دسته از افرادی بکند که از زمان تزریق نوبت دوم واکسن شان بیشتر از ۸ ماه می گذرد. همچنین طبق برنامه دولت، قرار است که از ماه مارس سال میلادی آینده/ اسفند ۱۴۰۰/ دریافت واکسن های یادآور در مراکز کار مقدور شود.
دولت همچنین در نظر دارد در سال میلادی جاری، داروهای خوراکی کرونا را در اختیار آن دسته از بیمارانی قرار دهد که دارای علائم خفیف بیماری هستند. دولت می خواهد پس از تایید این روش های درمانی، یک میلیون و ۶۰۰ هزار دز از این داروها را در اسرع وقت در اختیار بیمارستان ها قرار دهد.
در برنامه های دولت همچنین آمده است که تا ماه مارس سال میلادی آینده، برای افرادی که به دلایل پزشکی قادر به دریافت واکسن کرونا نیستند، انجام آزمایش های "پی سی آر" به صورت رایگان انجام خواهد گرفت. در صورت افزایش شدید تعداد بیماران، استان ها قادر خواهند بود برای افراد بدون علائم بیماری، آزمایش های "پی سی آر" را به صورت رایگان انجام دهند.
کیشیدا فومیئو، نخست وزیر ژاپن می گوید مهم است که خود را برای بدترین شرایط ممکن از شیوع احتمالی بیماری آماده کنیم.
او می گوید دولت تمام تلاش خود را می کند که از طریق تشخیص ویروس و درمان زودهنگام بیماری با استفاده از واکسن ها، انجام آزمایش های تشخیصی و داروهای خوراکی، از ابتلای شدید مردم به این بیماری جلوگیری کند.