به گزارش ایرنا، غلامعلی دهشیری روز یکشنبه در نشست هماندیشی برگزاری جشنواره عدلیه و رسانه یزد به ضرورت بهرهگیری از وسایل ارتباط جمعی در راستای جریانسازی مثبت اشاره کرد و افزود: در سند تحول قوه قضاییه به عنوان سند راهبردی به آزادی مشروع که یکی از مصادیق آن بحث آزادی مطبوعات است مورد توجه قرار گرفت.
وی با بیان اینکه شفافیت قوانین از جمله قانون مطبوعات که احتمال تفسیر سلیقهای در خصوص آن میرود، یکی از راهکارها ارایه شده در این سند در ارتباط با تعامل دستگاه قضایی با رسانههاست ،ادامه داد: راهکاری که برای این ارتباط دیده شد، برخورد با تخلف افراد به جای تعطیلی رسانه است که در این سند برجسته تعریف و بر آن تاکید شد.
این مسئول قضایی اظهار کرد: راهکار سوم فراهم کردن شرایط دسترسی خبرنگاران و مسئولان رسانهها به اطلاعاتی در حوزه تخصصی فعالیتشان با رعایت محرمانه بودن است که دستگاه قضا با برگزاری مستمر نشست های خبری با مدیران دستگاههای وابسته با هدف تقویت مطالبهگری و استفاده از قدرت رسانهها در راستای تحقق اهداف دستگاه قضا پیشتاز است.
دهشیری با اشاره به اینکه قدردانی از نقدهای برتر مستدل و مستند از دستگاه که این موضوع در نخستین جشنواره عدلیه و رسانه صورت پذیرفت و از برخی نقادان تجلیل شد، گفت: رسانهها در حوزه اطلاعرسانی به منظور نظارت عمومی بر سیستم قضایی در مجموعه وابسته به قوه قضاییه میتواند نقشآفرینی خوبی داشته باشد.
وی بیان کرد: تقویت مطالبهگری در بین مردم و فعالان حوزه اجتماعی با نگاه سازنده و رو به تعالی، ایجاد تحرک و بسیج عمومی و اجتماعی در جامعه، آموزش برای انتقال هویت فرهنگی و اهداف و برنامههای دستگاه قضا از جمله نقش آفرینی رسانهها در دور دوم جشنواره عدلیه و رسانه خواهد بود.
نخستین جشنواره عدلیه و رسانه یزد ۱۷ مردادماه سال ۱۳۹۹ با حضور معاون فضای مجازی دادستان کل کشور، استاندار وقت یزد، رییسکل دادگستری استان و جمعی از مسئولان، خبرنگاران و اصحاب رسانه در باغ تاریخی دولت آباد یزد برگزار شد.